Palvelukoordinaattori, Tampere

Julkaistu 23.3.2022

Haemme Tampereen toimipisteeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uutta palvelukoordinaattoria. Jos nautit asiakaspalvelusta, pidät langat kauniisti hyppysissäsi ja et kaihda uusien järjestelmien käyttämistä, olet etsimämme henkilö!

palvelukoordinaattori-tre-600x350px.jpg

Millaista osaajaa etsimme?

Palvelukoordinaattorina olet asiakkaiden yhteyshenkilö koulutusten käytännön järjestelyissä. Palvelukoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu:

  • koulutusten käytännön järjestely ja koordinointi
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja seuranta
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • monipuolinen työskentely eri järjestelmien parissa.

Yhtenä Rastor-instituutin palvelukoordinaattoreista luovit monen samanaikaisen projektin parissa. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä organisointi-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että käytät sujuvasti eri järjestelmiä. 

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoita uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Millaista meillä on työskennellä?

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä innostuneita asiakkaita. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä vastuullasi olevien koulutusten päälliköiltä. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat Tampereella.

Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Näin haet tehtävään

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 653 / jennika.lahti@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.3.2022 mennessä.

HAE TYÖPAIKKAA


Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme. 

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Jaa sivu