Miten hoidat kiinteistöäsi?

Webinaari 3.2.2021

Suomen kansallisvarallisuudesta lähes puolet on rakennuksissa. On koko kansantalouden kannalta merkityksellistä, miten huollamme ja korjaamme tätä omaisuutta. Miten sinä hoidat kiinteistöäsi?

Tänä päivänä sisäilmaongelmat puhuttavat meitä laajasti. Syyt ongelmiin ovat usein moninaiset ja siksi asiaa tuleekin lähestyä kokonaisvaltaisesti sekä aina kulloisetkin olosuhteet huomioiden. Perusteelliset kartoitukset ja tutkimukset ovat pitävä pohja mm. asianmukaisten korjaussuunnitelmien ja -toimenpiteiden toteuttamiselle.

Ikääntyvässä rakennuskannassa, säännöllisesti toteutettavat huolto- ja korjaustoimenpiteet ovat ehdoton edellytys terveelliselle asumiselle. Kiinteistöjen kunnon selvittäminen, kuntoarvioiden ja -tutkimusten avulla, on oleellinen osa prosessia: kun ennakoimme ajoissa ja suunnittelemme tulevat toimenpiteet, luomme pohjan kustannustehokkaalle kiinteistönpidolle. 

Webinaarin sisältö

  • Rakennuskannan haasteet ja niiden huomioiminen 
  • Kiinteistön kunnon selvittäminen – kuntoarviosta tutkimukseen 
  • Hyvään sisäilmaan vaikuttavat tekijät 

Webinaarin asiantuntijana toimii Laura Hongisto, rakennusinsinööri, rakennusterveysasiantuntija ja FISE-pätevöitynyt kosteusvaurion kuntotutkija, Lappeenrannan yksikönpäällikkö, Vahanen Rakennusfysiikka Oy. 

Webinaari on maksuton.

Lataa webinaaritallenne


Tutustu myös Rastor-instituutin muihin isännöinnin koulutusohjelmiin!