Copywriterin koulutusohjelma, Verkko

Haaveiletko copywriterin työstä? Onko sisällöntuotanto lähellä sydäntäsi? Alan ammattilaiset valmentavat untuvikoista ja konkareista kaupallisen kirjoittamisen ammattilaisia. Koulutus soveltuu monen tasoisille kirjoittajille. Joustava aloitus – aloita orientoivat verkko-opinnot, kun sinulle sopii!

Lisätietoa koulutuksesta

Copywriterin koulutusohjelmassa yhdistetään luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen. Koulutuksen käytyäsi kirjoitat kohderyhmiä puhuttelevia tekstejä, osaat valita kohderyhmäsi tavoittavat mediat sekä hyödyntää niiden tarjoamat mahdollisuudet – olivatpa mediat sitten digitaalisia ja perinteisiä.

Ymmärrät hyvän briefin merkityksen luovan työn käynnistäjänä. Harjaannut myös antamaan ja vastaanottamaan rakentavaa palautetta.  Pystyt ottamaan vastaan haastavampia toimeksiantoja ja lunastat tilaajasi odotukset. Ymmärrät, miten copywriter tukee liiketoimintaa. 

Koulutus sopii aloitteleville copywritereille, oman työn ohessa markkinointiviestintää kirjoittaville ja muille, joita kiinnostaa kaupallinen kirjoittaminen. Koulutus sisältää runsaasti kirjoitusharjoituksia. Rakennat myös itsellesi portfolion, jota voit hyödyntää käyntikorttinasi ja työnhaussa. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös Sisällöntuottajan koulutusohjelma.

Kysy lisätietoja
Mervi Karvo tarjoomapäällikkö 0400 878 099 mervi.karvo@rastorinst.fi
Kati Räty palvelukoordinaattori 050 401 4728 kati.raty@rastorinst.fi
Tarjous 12.6. asti 2720 € 3200 €
(+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 12 kk
Koulutuspäivät 9 (etäyhteydellä)

Verkko
syyskuu 2022


Oma kirjoittamiseni kehittyi valtavasti, kun sain keskustella ammattilaisten kanssa harjoitustöistä ja omista teksteistäni.

Uskallan haastaa itseni enkä tyydy ensimmäiseena ajatukseen. Sain käyttööni luovaa työtä auttavia prosesseja.