Etäkoulutus

Data-analytiikka liiketoiminnassa

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 7 kk

Haluatko oppia löytämään ja analysoimaan dataa organisaatiosi toimintaympäristön tietomassoista? Tässä koulutuksessa opit tuntemaan data-analytiikan menetelmiä, määrittelyjä ja työkaluja. Opit hyödyntämään dataa päätöksenteossa ja käyttämään sitä liiketoiminnan tukena. Tule ottamaan data haltuun ja yhdistämään analysoinnin tulokset liiketoiminnan strategisiin tavoitteisiin!

Alkaa


Hinta €
2 900 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Hyödynnä dataa päätöksentekoon!

Digitaalisessa toimintaympäristössä on tarjolla loputon määrä dataa. Koulutuksessa opit data-analytiikan ja tiedolla johtamisen menetelmät, datan visualisoinnin ja mittariston määrittelyn. Oivallat käytännön esimerkkien ja työpajojen kautta millaisiin ongelmiin, tavoitteisiin ja tilanteisiin data-analytiikan työkalut tarjoavat ratkaisuja. 
 
Työpajoissa työstät keskeisiä data-analytiikan prosesseja oman organisaatiosi näkökulmasta. Saat kouluttajalta apua ja henkilökohtaista sparrausta organisaatiosi data-analytiikan haasteisiin. Koulutuksen aikana teet kehittämisprojektin oman organisaatiosi tiedolla johtamiseen.
 
Koulutus sopii eri toimialojen asiantuntijoille, joiden työssä on tärkeää tuottaa tietoa liiketoiminnan tueksi tai kehittää toimintaa datan avulla. Tämän koulutuksen jälkeen voit hankkia lisäosaamista mm. suorittamalla Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.
Koulutuspäivät
koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin