Etäkoulutus

Digi- ja somemarkkinointi – liiketoiminnan ammattitutkinto

Ent. markkinointiviestinnän ammattitutkinto
Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12 kk (7 pv + itseopiskelua)

Ota haltuun markkinointiviestinnän kokonaisuus ja ajankohtaiset digimarkkinoinnin työkalut! Opi suunnittelemaan ja toteuttamaan digitaalista markkinointiviestintää, joka on mitattavaa ja joka tukee liiketoiminnan tavoitteita. Tällä tutkinnolla kehityt markkinoinnin ammattilaisen polulla ja saat virallisen todistuksen osaamisestasi. Koulutus sopii sinulle, jos toimit markkinointiviestinnän tehtävissä tai teet markkinointia oman työsi ohella.

Alkaa


Hinta €
860

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Arvostettu markkinoinnin tutkinto

Koulutuksessa perehdyt kannattavaan liiketoimintaan ja digitaaliseen markkinointiviestintään osana sitä. Tunnistat, miten asiakas toimii digitaalisessa ympäristössä ja mistä asiakaskokemus muodostuu. Tiedät, miten eri digitaaliset sisällöt ja kanavat toimivat ja miten tuloksia voidaan mitata. Opit myös parantamaan verkkosivuston hakukonenäkyvyyttä ja ymmärtämään analytiikan perusteet.
 
Koulutus liittyy saumattomasti omiin työtehtäviisi, ja koulutussisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti omien tarpeidesi mukaan. Käytännön tekemisen kautta tehostat samalla organisaatiosi markkinointiviestintää ja kehität asiakaskokemusta jo opiskelun aikana.
 
Työskenteletkö järjestössä? Katso järjestöjen markkinointiviestintään suunnattu ammattitutkinto! Jos innostut lisää itsesi kehittämisestä, voit myöhemmin syventää markkinoinnin osaamistasi liiketoiminnan erikoisammattitutkinnolla, MJD-tutkinnolla tai Sisällöntuottajan koulutusohjelmalla.

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk. Siihen sisältyy enintään 7 etäkoulutuspäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.