Digi- ja somemarkkinointi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Espoo

Opi tuotteistamisen salat, paranna kilpailukykyäsi, kehitä brändiäsi ja hyödynnä digimarkkinointia ja sosiaalista mediaa kustannustehokkaasti! Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto vauhdittaa tuote- ja palvelumarkkinoinnin prosessien kehittämistä.

Vauhdita myyntiäsi digimarkkinoinnin keinoin

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa opit hallitsemaan tuotekehitysprosesseja sekä kehittämään tuotteiden tai palveluiden myyntiä ja liiketoimintaa suunnitelmallisesti. Keskityt kilpailukykysi parantamiseen digitaalisen markkinoinnin menetelmin. Koulutuksen opeilla parannat tuotteittesi ja palveluittesi myyntiä ja vahvistat samalla yrityksesi brändiä. 

Tämän digikoulutuksen tuotekehitys- ja palvelumuotoilun opit ja oivallukset näkyvät konkreettisesti viivan alla. Saat parhaan tuoton markkinointiin sijoittamallesi eurolle, kun hyödynnät digimarkkinoinnin tehokkaimpia menetelmiä ja kanavia kohderyhmällesi. 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti yrityksen markkinointi-, tuote- ja myyntipäälliköille sekä yrittäjille.

Kysy lisätietoja
Jenni Heinonen tarjoomapäällikkö 040 720 8782 jenni.heinonen@rastorinst.fi
1590 € Mahdollisuus oppisopimukseen

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 15 kk
Koulutuspäivät 5–10

Espoo
18.3.2020

Koulutuspäivät
Yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaan
Laajuus
Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkintokoulutuksen laajuus opintopisteinä määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella.

Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä, verkkokursseista ja aktiivisesta digiläsnäolosta. Koulutuspäivien lisäksi teet oppimistehtäviä ja sovellat oppimaasi oman yrityksesi toimintaan. 

Koulutus sisältää 5 kiinteää ja enintään 5 valinnaista kurssia. Saat meiltä tukea tutkinnon suorittamiseen ja sinulle sopivan opiskeluohjelman laatimiseen.

Kiinteät kurssit 5 kpl

Starttipäivä (1 pv) 18.3.2020
Koulutus käynnistyy starttipäivällä, jossa saat tietoa tutkinnon suorittamisesta, koulutuspäivien sisällöistä ja opiskelun käytännöistä. Starttipäivällä saat myös ohjeita ja työkaluja oman kehityshankkeesi käynnistämiseen ja analysointiin. Tavoitteena on myös tutustua ryhmään ja saada kehittämisen kipinä ja valmius uudistaa työntekemisen tapoja.  

Toimintaympäristö, strategiset valinnat ja liiketoimintamallit (1 pv) 23.4.2020
Muodostat käsityksen liiketoiminnan kokonaisuudesta sekä siihen liittyvistä ulkoisista muuttujista. Kurssin jälkeen ymmärrät, miten yrityksesi voi erottua kilpailijoistaan ja mitkä ovat yrityksesi kehittämiskohteet.

Brändin rakentaminen ja digitaaliset kanavat (1 pv) 27.5.2020
Kurssin jälkeen osaat kehittää brändiäsi kokonaisvaltaisesti digitaalisessa liiketoimintaympäristössä.

Työpajapäivä (1 pv) 9.6.2020
Työpajapäivä on käytännönläheinen koulutuspäivä, jossa saat henkilökohtaista ohjausta ja aikaa kehittämishankkeesi työstämiseen ja näyttöaineistojesi rakentamiseen.

Tuotekehitysprosessit ja tuotekehitysprojektin hallinta (1 pv) 18.9.2020
Opit ymmärtämään erilaiset projektien toteutusmallit sekä miten niitä käytetään ideoiden sekä tuotteen/palvelun kehittämiseen. Päivän jälkeen tunnet ketterän kehityksen toimintamallin / kehitysprosessin ja osaat toteuttaa digitaalisen kehitysprojektin ketterällä kehityksellä.

 

Valinnaiset kurssit, joista valitaan enintään 5 päivää:

Sisältöstrategia ja videomarkkinointi (1 pv) 26.10.2020
Opit luomaan käytännönläheisen sisältöstrategian, jonka avulla keskityt sisällöntuotannossa olennaiseen. Saat lisäksi työkaluja ja osaamista onnistuneen videomarkkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen

Facebook & Instagram (1 pv) 9.12.2020
Opit käyttämään Facebookia ja Instagramia tehokkaasti ja ymmärrät niiden tuomat mahdollisuudet yrityksen markkinoinnissa. Tämän päivän jälkeen osaat maksimoida näkyvyytesi ja ohjata asiakkaita ostopäätöksen tekemiseen

Google Adwords ja Analytics (1 pv) 21.1.2021
Opit luomaan ja analysoimaan kampanjoita ja valitsemaan parhaat avainsanat asiakkaiden saavuttamiseksi. Opit myös seuraamaan kampanjoiden tehokkuutta.

Tuotteistaminen (1 pv) 17.3.2021
Opit tuotteistamaan tuotteitasi tai palveluitasi onnistuneesti ja asiakaslähtöisesti. Saat työkaluja ja osaamista hinnoitteluun.

Hakukoneoptimointi (1 pv) 8.9. tai 12.11.2020
Parannat nettisivujesi löydettävyyttä ja kasvatat sivustosi liikennemääriä ottamalla haltuun hakukoneoptimoinnin. Opit optimoimaan sivusi niin teknisesti kuin sisällöllisestikin.    

Verkkokauppa haltuun (1 pv) 10.11.2020
Opit luomaan menestyvän verkkokauppakonseptin. Saat tietoa mm. verkkokaupan myynnistä ja markkinoinnista sekä verkkokaupan teknologiasta. 

Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa (2 pv) 27.-28.8.2020 tai 1/2021 (päivämäärät tarkentuvat myöhemmin)
Hyödynnät sosiaalista mediaa verkostoitumiseen ja ammatillisen profiilin rakentamiseen. Tässä some-koulutuksessa syvennytään hyvin käytännönläheisesti mm. LinkedIniin ja Twitteriin.

Visuaalinen viestintä (2 pv) 17.8. ja 11.9.2020 tai 2/2021 (päivämäärät
tarkentuvat myöhemmin)
Visuaalisen viestinnän osaaminen on noussut ammattitaitovaatimukseksi kaikessa viestintä- ja markkinointityössä. Organisaation visuaalisuus ei ole enää yksin graafikon vastuulla, joten tule hakemaan varmuutta ja käytännön työkaluja kuva-aineistojen ideoimiseen, tuottamiseen ja tilaamiseen.

Verkkokurssi:
Digiajan asiakas – Asiakkuuksien johtaminen

Verkkokurssi:
Asiakaspalvelun lainsäädäntö (kuluttajansuoja, sopimusoikeus, markkinoinnin lainsäädäntö)

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi. Henkilökohtaisessa opiskeluohjelmassa huomioidaan aiempi osaamisesi ja työtehtäväsi. 

Valitset Rastor-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen laajuus riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi ja mitä jo osaat. 

Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon perusteisiin Opetushallituksen sivuilla.

Tutkinnon rakenne

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, 180 osp

Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa: 

  • Proaktiivinen kehittäminen, 90 osp

Suositellut valinnaiset tutkinnon osat: 

  • Brändin rakentaminen, 45 osp
  • Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa, 45 osp

Kysy myös muista valinnaisista tutkinnon osista Rastor-instituutin yhteyshenkilöltä.

Katso usein kysytyt kysymykset ammatillisista tutkinnoista.

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (400 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena.
Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (150–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.


Jokin muu koulutus?