Etäkoulutus

Digi- ja somemarkkinointi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 15 kk (10–12 pv + itseopiskelua)

Kehitä brändiäsi sekä hyödynnä digimarkkinointia ja sosiaalista mediaa kustannustehokkaasti! Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto vauhdittaa tuote- ja palvelumarkkinoinnin prosessien kehittämistä.

Alkaa


Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

KOULUTUSINFO to 11.1.2024 klo 14–14.45

Sopiiko tämä koulutus sinulle? Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infotilaisuuteen. Infotilaisuus järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittaudu infoon 9.1.2024 mennessä.

Tehokas digimarkkinointi tuo parhaan tuoton sijoittamallesi eurolle

Digitaaliseen markkinointiin painottuvassa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa kehität brändiäsi systemaattisesti uusimmilla digimarkkinoinnin menetelmillä. Otat haltuun hakukoneoptimoinnin ja web-analytiikan sekä opit rakentamaan asiakasta houkuttelevan sisältöstrategian. Opit myös hyödyntämään sosiaalista mediaa myyntikanavana. 

Koulutuksessa syvennyt lisäksi tuote- ja palvelumarkkinoinnin kehitysprosessiin ja saat työkalut kehittää tuotteiden tai palveluiden myyntiä ja liiketoimintaa suunnitelmallisesti.

Tämän digikoulutuksen oivallukset näkyvät konkreettisesti viivan alla. Koulutuksen opeilla teet fiksuja valintoja saadaksesi parhaan tuoton markkinointiin sijoittamillesi euroille. Kehität ja tuotteistat oman yrityksesi tai organisaatiosi tuotetta, palvelua tai toimintamallia jo koulutuksen aikana.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka ideoit, suunnittelet ja toteutat yrityksen tuotteita, palveluja tai prosesseja. Voit toimia esimerkiksi yrittäjänä tai yrityksen markkinointi-, tuote-, kehitys- tai myyntipäällikkönä.

Laajuus
Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 15 kk. Siihen sisältyy 10-12 koulutuspäivää, verkkokursseja sekä omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 6–8 h viikossa. Koulutuksen kesto ja koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.