Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Järjestöjen erityispiirteisiin painottuvassa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kehität tavoitteellisesti sekä järjestösi toimintaa että omaa kasvuasi johtajana. Hankit arvokkaita taitoja päivittäiseen johtamistyöhön ja pääset verkostoitumaan muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Menestyvä järjestö tarvitsee taitavan johtajan

Järjestöjohtamisen koulutuksessa opit kehittämään järjestösi toimintaa tavoitteellisesti sekä toteuttamaan hedelmällisiä kehittämisprojekteja.  Saat uusia taitoja muutoksen johtamiseen, jäsentoiminnan kehittämiseen sekä verkostojen hallintaan. Ymmärrät talouden johtamisen merkityksen ja opit viestimään selkeästi eri sidosryhmille. Koulutus on myös erinomainen tilaisuus verkostoitua sekä jakaa kokemuksia muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Järjestö ei voi menestyä ilman osaavaa ja sitoutunutta henkilöstöä. Koulutuksen jälkeen tiedät miten tuet valmentavalla johtamisella henkilöstösi onnistumista työssään. Samalla edistät työhyvinvointia ja työssä jaksamista.

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Voit työskenne llä esim. järjestön toiminnanjohtajana, pääsihteerinä, päällikönä tai asiantuntijana.

Tarjoamme järjestöjohtamisen tutkinnon myös suunnattuna tietyille toimialoille.
Jos työskentelet näissä järjestöissä, voit ilmoittautua seuraaviin koulutuksiin:

Kysy lisätietoja
Tiina Bergholm osaamispäällikkö 040 661 0254 tiina.bergholm@rastorinst.fi
1590 €

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Koulutuksen kesto n. 14 kk
Koulutuspäivät Yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaan

Espoo
18.5.2022

Espoo
3.11.2022