Espoo

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus

Syventävät ammatilliset opinnot
Monimuoto
Koulutuksen kesto 8–9 kk

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan työnjohtajan tulee hallita laajoja asiakokonaisuuksia. Häneltä vaaditaan myös hyviä esimiestaitoja ja osaamista toimia teknisenä asiantuntijana. Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus takaa osaamisesi ajantasaisuuden ja vahvistaa asiantuntijuuttasi.

Alkaa


Hinta €
4 200 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Täsmäosaamista kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan työnjohtajille

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus antaa monipuolista osaamista toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Opit teknisen piirtämisen, sähkö- sekä ohjaustekniikan ja automaatiojärjestelmien perusteet. Työnsuunnittelu, työtekniikat sekä työturvallisuus paranevat osaamisesi laajentuessa.

Koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai niihin siirtyville.

Tämän konetekniikan koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Koulutuksen opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla, ja koko yrityksen kilpailukyky, laatu ja toimitusvarmuus paranevat.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, jonka suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.