Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus, Espoo

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan työnjohtajan tulee hallita laajoja asiakokonaisuuksia. Häneltä vaaditaan myös hyviä esimiestaitoja ja osaamista toimia teknisenä asiantuntijana. Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus takaa osaamisesi ajantasaisuuden ja vahvistaa asiantuntijuuttasi.

Täsmäosaamista kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan työnjohtajille

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus antaa monipuolista osaamista toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Opit teknisen piirtämisen, sähkö- sekä ohjaustekniikan ja automaatiojärjestelmien perusteet. Työnsuunnittelu, työtekniikat sekä työturvallisuus paranevat osaamisesi laajentuessa.

Koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai niihin siirtyville.

Tämän konetekniikan koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Koulutuksen opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla, ja koko yrityksen kilpailukyky, laatu ja toimitusvarmuus paranevat.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Kysy lisätietoja
Heidi Pousár osaamispäällikkö 040 725 5557 heidi.pousar@rastorinst.fi
2100 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuspäivät 8

Espoo
2.1.2021

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?