Markkinointiviestintä – liiketoiminnan ammattitutkinto

Ent. markkinointiviestinnän ammattitutkinto

Markkinointiviestintään suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto valmentaa sinut markkinointiviestinnän ammattilaiseksi. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit aloittaa opinnot joustavasti.

Arvostettu markkinoinnin tutkinto

Kasva markkinointiviestinnän ammattilaiseksi opiskelemalla itsellesi tutkinto. Opit hoitamaan markkinointiviestinnän projekteja suunnitelmallisemmin ja monipuolisemmin, ja seuraamaan markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuutta. Koulutuksen avulla tehostat samalla organisaatiosi markkinointiviestinnän prosesseja ja kehität asiakaskokemusta.

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa huomioidaan omat nykyiset työtehtäväsi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Koulutus soveltuu markkinoinnin tai markkinointiviestinnän parissa työskenteleville ja alan perustiedot hallitseville. 

Tämän tutkinnon jälkeen voit myöhemmin syventää markkinoinnin osaamistasi liiketoiminnan erikoisammattitutkinnolla tai MJD-tutkinnolla.

Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa. Kursseihin sisältyy aikataulutettuja valmennusosioita etäyhteydellä sekä itsenäistä verkko-opiskelua oman opintosuunnitelman ja aikataulun mukaan.

Kysy lisätietoja
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@rastorinst.fi
Minna Jurvelin osaamispäällikkö 050 471 1491 minna.jurvelin@rastorinst.fi
860 €

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Koulutuksen kesto 12 kk

Verkko
26.11.2021

Verkko
28.1.2022

Verkko
20.5.2022

Verkko
23.9.2022

Verkko
25.11.2022