Etäkoulutus

Podcast pyörimään

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 0,5 kk

Opi perusteet podcastien tekemisestä ja nappaa talteen ammattilaisen vinkit, miten lähteä liikkeelle uuden median pyörteisiin. Hyödynnä käytännönläheisen kurssin oppeja oman henkilöbrändisi rakentamisessa tai osana organisaatiosi sisällöntuotantoa. Koulutus antaa sinulle eväitä tuulettaa perinteisiä viestinnän tapoja ja kokeilla uutta.

Alkaa


Hinta €
490 + alv 24%

Äänisisältöjen suosio jatkaa kasvuaan

Podcasteja kuunnellaan. Suomalaisista 30 % kuuntelee podcasteja ja suurinta kasvu on ollut 45–54-vuotiaiden ikäryhmässä. Tällä kurssilla otat ensimmäiset askelet äänisisältöjen maailmaan. 

Vaikka et olisi vielä tehnyt itse tai ostanut podcasteja, saat tällä kurssilla käytännön harjoitusten avulla näkemyksen, mitä podcastien tekeminen edellyttää ja miten onnistut viestinnässä. Voit kurssin oppien avulla lähteä rakentamaan äänisisältöjä osana organisaatiosi monikanavaista markkinointia tai omaa asiantuntijaviestintääsi. 

Koulutus soveltuu viestinnän ja markkinoinnin tekijöille, jotka eivät ole aiemmin harkinneet tai kokeilleet podcasteja. Koulutus sopii myös kaikille, jotka haluavat ottaa uuden viestintäkanavan haltuun tehtävästä tai toimenkuvasta riippumatta.
Koulutus on osa Sisällöntuottajan koulutusohjelmaa.

Laajuus
Koulutus kestää noin 0,5 kk. Siihen sisältyy 1 etäkoulutuspäivä, harjoitustehtävä sekä ohjattua etäopiskelua n. 4 h viikossa.
Koulutuspäivät
10.4.2025