Rakennustekniikan koulutus

Työnsuunnittelu, työtekniikat sekä työturvallisuus ovat perusasioita, jotka rakennusalan työnjohtajan tulee hallita. Tässä rakennusalan koulutuksessa laajennat rakennustekniikan osaamistasi laaja-alaisesti.

Lujalla ammattitaidolla varmistat laadun työkohteessasi

Rakennustekniikan koulutuksesta saat laajan ja kokonaisvaltaisen rakennustekniikan osaamisen. Nostat työnsuunnittelun ja työtekniikniikoiden sekä työturvallisuuden tuntemuksesi uudelle tasolle. Tämä rakennusalan koulutus perehdyttää sinut myös korjausrakentamiseen ja kiinteistöjen elinkaariajatteluun.

Rakennustekniikan koulutuksen käytyäsi organisaatiosi kilpailukyky, laatu ja toimitusvarmuus paranevat. Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja tehtävillä. Uudet opit ja oivallukset näkyvät konkreettisesti koko yrityksen toiminnan tehostumisena paremman ja osaavamman työnjohdon avulla.

Rakennustekniikan koulutus on tarkoitettu rakennusalalla toimiville esimiehille, työnjohtajille, tiimivastaaville, yrittäjille sekä nokka- ja kärkimiehille.

Voit laajentaa koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Kysy lisätietoja
Heidi Pousár osaamispäällikkö 040 725 5557 heidi.pousar@rastorinst.fi
2100 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk

Espoo
1.1.2021

Espoo
1.8.2021


Jokin muu koulutus?