Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Koulutus on uudistettu v. 2022
Koulutuksen kesto 1 kk

Jäikö LKV-pätevyys vain parin pisteen päähän? Valmennuskurssin jälkeen astelet rohkeasti Keskuskauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat. Koulutuksen sisältö vastaa Keskuskauppakamarin uudistetun LKV-kokeen vaatimuksia.

Hinta €
650 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

LKV-tehovalmennuskurssilla saat tehokkaan katsauksen kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kurssilla kertaat tärkeimmät kohdat kiinteistölainsäädännöstä – juuri ne, jotka ovat olennaisia kokeen läpäisemiseksi. Opit, miten luet lakikirjaa LKV-koetta varten ja miten hyödynnät sitä kokeessa. Valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. 

LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. LKV-pätevyys on osoitus kiinteistölainsäädännön asiantuntijuudesta.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiLAT tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot.