Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Koulutus on uudistettu v. 2023
Koulutuksen kesto 1 kk

Jäikö LKV-pätevyys vain parin pisteen päähän? Valmennuskurssin jälkeen astelet rohkeasti Keskuskauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat. Koulutuksen sisältö vastaa Keskuskauppakamarin uudistetun LKV-kokeen vaatimuksia.

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
590 + alv 24%

Ilman lakikirjaa -15 %

Lisätietoa koulutuksesta

LKV-tehovalmennuskurssilla saat tehokkaan katsauksen kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kurssilla kertaat tärkeimmät kohdat kiinteistölainsäädännöstä – juuri ne, jotka ovat olennaisia kokeen läpäisemiseksi. Opit, miten luet lakikirjaa LKV-koetta varten ja miten hyödynnät sitä kokeessa. Valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. 

LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. LKV-pätevyys on osoitus kiinteistölainsäädännön asiantuntijuudesta.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiLAT tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot. 

Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 3 etäkoulutuspäivää, yhden tunnin mittainen tehtäväklinikka sekä itsenäistä verkko-opiskelua 12–14 h viikossa.