Etäkoulutus

Tuotannon työnjohtaja – tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto

Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 15 kk

Pätevöidy tuotannon työnjohtajaksi ja opi johtamaan ja motivoimaan vastuualueesi työntekijöitä! Tässä työnjohtajakoulutuksessa opit soveltamaan esimerkiksi ongelmanratkaisu- ja lean-menetelmiä työssäsi. Koulutuksesta saat myös työkaluja ja toimintamalleja tuottavuutenne parantamiseen. Koulutus on suunnattu teollisuuden työnjohtajille ja tiiminvetäjille.

Alkaa


Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Osaava tuotannon työnjohto takaa tuloksen

Tuotannon työnjohdolle suunnatussa tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinnossa opit johtamaan henkilöstöä sekä kehittämään omaa osaamistasi esimiehenä. Parannat työnjohtajan taitojasi ja hallitset ratkaisukeskeisen lähestymistavan niin toiminnan kehittämisessä kuin ongelmatilanteissakin. Koulutuksen jälkeen osaat johtaa ja motivoida työntekijöitä ja rakentaa luottamuksellisen työyhteisön. 

Opit myös ohjaamaan paremmin vastuualueesi prosessia. Kehität organisaatiosi tuotantoprosesseja, kun ymmärrät tuottavuuteen ja kilpailukykyyn vaikuttavat tekijät. Opit  hyödyntämään eri menetelmiä, kuten ongelmanratkaisu, LEAN, 5S, OEE jne., niiden parantamiseen. Työnjohtajana päivittäin tekemillä oikeilla valinnoillasi ja ratkaisuillasi parannat tuottavuutta. 

Tämä työnjohdon koulutus on suunnattu teollisuuden tuotanto-organisaatioissa päällikön, työnjohtajan tai tiimivastaavan tehtävissä toimiville tai kyseisiin tehtäviin lähivuosina siirtymässä oleville henkilöille.

Suoritettuasi tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinnon voit käyttää tutkintonimikettä työnjohtaja.

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 10–15 kk. Siihen sisältyy n. 10 koulutuspäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua 4–8 h viikossa. Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.