Työnjohtajakoulutus tehosti ja rytmitti työtä

Kun Elebet Oy:n työnjohtaja Risto Närvä aloitti opinnot Työteknikon koulutusohjelmassa, tavoitteena oli saada uusia työkaluja nykyiseen työhön. Tavoite täyttyi: koulutuksen aikana syntyi monia oivalluksia siitä, kuinka koulutuksen opeilla voi kehittää omaa työtä työnjohtajana. 

– Aikuisiällä opiskelussa on se hyvä puoli, että on jo ennestään käytännön työkokemusta, jolloin moni koulutuksessa käyty asia konkretisoituu heti, Närvä kertoo. 

Antoisia olivat myös kahvipöytä- ja taukokeskustelut muiden työnjohdon koulutukseen osallistuvien kanssa.  Närvän työtä työnjohtajan koulutus onkin tehostanut. Hän kertoo osaavansa nyt rytmittää työntekoa paremmin. 

Markkinoinnin johtamisen tutkinnon opiskelijat kertovat videolla opiskelukokemuksistaan
"Aikuisiällä opiskelussa on se hyvä puoli, että koulutuksessa käydyt asiat liittyvät suoraan omaan työkokemukseen." Elebetin työnjohtaja Risto Närvä kertoo videolla kokemuksistaan Työteknikon koulutusohjelmasta, jonka hän opiskeli työn ohessa.

Työn ohessa opiskelu onnistuu

Jokunen vuosi on vierähtänyt siitä, kun Närvä edellisen kerran on opiskellut, mutta hän kannustaa jokaista kouluttautumaan omassa työssään. 

– Jännitin etukäteen, miten matematiikan opinnot ja muut sujuvat, kun on pitkä aika siitä kun niitä on viimeksi opiskellut. Mutta kyllä siellä kaikki käydään läpi ja opetetaan ihan juurta jaksaen. 

Työteknikon koulutusohjelma suoritetaan oman työn ohessa. Siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä opitun käytäntöön viemistä omassa työssä. Närvän arkeen opinnot istuivat luontevasti. 

– Opiskelu onnistui hyvin, ja sain sujuvasti rytmitettyä työn ja arjen.

Varmuutta työnjohtajan tehtäviin

Närvän kehittyminen työnjohtaja ei jäänyt huomaamatta muualla organisaatiossa. 

– Etenkin Riston ihmisjohtajuus ja ihmistuntemus kehittyivät huomattavasti koulutuksen aikana, kommentoi Elebetin tuotantojohtaja Santeri Kause.

– Koulutuksen tavoitteena oli nimenomaan saada Riston työhön lisää varmuutta ja työkaluja itsensä johtamiseen työnjohtajana, kertoo toimitusjohtaja Pasi Pentti

– Ja työntekijän sitoutuminen on erilaista, kun hän huomaa, että hänestä välitetään. Kyllä hyvää työntekijää kannattaa aina kouluttaa, Pentti summaa.   

Risto_Narva_600x350.png
Risto Närvän arkeen työnjohtajan opinnot istuivat luontevasti. "Jännitin etukäteen mm. matematiikan opintoja, mutta kyllä siellä kaikki opetetaan ihan juurta jaksaen."

Koulutamme työnjohtajia Työteknikon koulutusohjelmassa ympäri Suomen. Valitse oma opiskelupaikkasi ja aloitusajankohtasi! 

VALITSE KOULUTUS