Huono Äiti -yhteisön toimitusjohtaja Sari Helin oli asiantuntijavieraanamme avaamassa vaikuttajamarkkinoinnin lainalaisuuksia. 

Päivän aikana Huonon Äidin takana vaikuttava Sari keskusteli parhaillaan meillä opiskelevien ja jo valmistuneiden opiskelijoidemme kanssa ja teki kolme timanttista artikkelia innosta motivaatiosta, kehittymisestä, uudesta urasta ja työn ohella opiskelusta. 

Pääset tutustumaan opiskelijoiden kiinnostaviin tarinoihin Huonon Äidin verkkosivuilla

Huono Äiti-refet-600x350.jpg
Hanna, Maarit ja Nina kertovat omakohtaisista opiskelukokemuksistaan

Voin keskittyä siihen, minkä osaan parhaiten
"Hannalla on työelämässään monta roolia tai kynää: kirjailijan, copywriterin sekä freelance-toimittajan. Hän loihtii lauseita mainos- ja markkinointikäyttöön Kaunokirjoittaja Velling -yrityksessään.​​​​​​ Hanna halusi Rastor-instituutin koulutukseen, jotta voisi yhdistää kaikki yritystoimintansa osa-alueet."

Muutos syntyy kun haastat itsesi
"Maarit haki Rastor-instituuttiin kirjanpitäjän opintoihin. Hän ei koskaan ollut kokenut olevansa hyvä numeroihminen – mediamaailman jälkeen häntä kuitenkin odotti asunto-osakeyhtiöiden isännöinti, liikehuoneistoista huolehtiminen, asiantuntijoiden tekemät energiaselvitykset sekä uudis- kuin korjausrakentamisen lupaprosessit."

Burnout olikin mahdollisuus
"Nina kaipasi lisäkoulutusta yrittäjyyteen. Hän aloitti yrittäjän ammattitutkinnon opinnot ja koulutuksen aikana saatu tuki auttoi paljon. Koulutus oli käytännönläheistä ja inspiroivaa. Tämän jälkeen hän suoritti vielä tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon, jonka inspiroimana hän rekisteröi myös toimintaansa kuvaavan tavaramerkin: Kestävä Itsen Kehitys."

Huono Äiti 600x350.jpg
Huono Äiti oli hyvää seuraa

 

Artikkeli on tehty yhteistyössä Huono Äiti -yhteisön kanssa.