Oulun yliopisto ja Rastor-instituutti yhteistyöhön

Julkaistu 13.4.2023

Yhdessä pidemmälle -yhteistyö yhdistää akateemisen, tutkitun tiedon ammatilliseen, työelämälähtöiseen koulutukseen. Yhteistyö tukee yritysten kilpailukyvyn kehittämistä, ja laajemmin sillä pyritään suomalaisen työelämän uudistamiseen.

Innovaatiot syntyvät erilaisuuden kohtauspisteissä. Työelämässä tulee pohtia, mitä esimerkiksi kauppatieteilijä voi oppia merkonomilta tai toisinpäin. Vastuullinen toiminta on myös osaamisen systemaattista kehittämistä, työkalu tähän on koulutus. 

Oppimisen johtamisen malli – Kilpailuetua edelläkävijöille

Oulun yliopiston ja Rastor-instituutin yhteistyön ensimmäinen vaihe on valmennus, joka vastaa suomalaisen työelämän haasteisiin: ”Oppimisen johtamisen malli – Kilpailuetua edelläkävijöille”. 

”Oppimisen johtamisen malli – Kilpailuetua edelläkävijöille” -valmennus auttaa yritystä ottamaan käyttöön toimintatavan, jolla parannetaan yrityksen oppimisvalmiutta, kilpailukykyä ja henkilöstön työhyvinvointia sekä turvataan menestyminen myös tulevaisuudessa.

Valmennus antaa yrityksille mahdollisuuden kehittää oma Oppimisen johtamisen malli. Valmennuksessa opitaan tunnistamaan yrityksen käytössä olevaa osaamista sekä osaamisen kehittymistä tukevat ja estävät asiat. Näin löydetään ratkaisuja toiminnan kehittämiseen sekä oikeiden, tuottavuutta ja kilpailukykyä lisäävien tekijöiden tunnistamiseen ja vahvistamiseen.

Kuulet lisää webinaarin ”Yhdessä pidemmälle – kiihdytä kasvua osaamista ja kilpailutekijöitä johtamalla” tallenteelta. Lataa tallenne tästä. Webinaari järjestettiin 9.5.2023.

Lisätietoja

  • Topi Järvinen, kasvu- ja kehitysjohtaja, Rastor-instituutti:
    topi.jarvinen@rastorinst.fi p. 040 7543 131 
  • Marika Koivuniemi, liiketoiminnan kehittämispäällikkö, Oulun yliopisto: marika.koivuniemi@oulu.fi p. 050 4738 599
Oulun yliopisto ja Rastor-instituutti logot
Jaa sivu