Suurin vuosittainen kunta-alan ammattitapahtuma, Kuntamarkkinat, kokoaa jälleen yhteen alan ammattilaisia niin kunnista kuin hyvinvointialueilta. Kuntamarkkinat järjestetään 30. kerran 13.–14.9.2023 Helsingissä, Kuntatalolla. Tänä vuonna pureudutaan teemaan: Uudistuminen ja yhteistyö.

www.kuntamarkkinat.fi

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme miten voisimme olla apuna osaamisen kehittämisessä ja henkilöstön työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa.

Rastor-instituutin osaston löydät K-kerroksesta paikalta numero 0D6. Osallistu myös tietoiskuumme, joissa aiheina käytännön ratkaisut ja keinot työsuhteen elinkaaren vaiheisiin.

Tietoiskumme Kuntatalolla:

Torstaina 14.9.2023 klo 12.30-12.50 tilassa A3.8

Käytännön ratkaisut ja keinot työsuhteen elinkaaren vaiheisiin

Tule kuulemaan uusista ja olemassa olevista mahdollisuuksista, joilla pystyt tukemaan toiminnan ja henkilöstön työsuhteen elinkaaren eri vaiheita sekä sujuvoitat toimintaa kustannustehokkaasti. Oli kyseessä sitten uusien osaajien rekrytointi, oman henkilöstön osaamisen kehittäminen tai haluat tarjota tukea ja turvaa muutos- ja sopeutustilanteisiin. Aiheena myös uusi yli 55-vuotiaita koskeva laajennettu muutosturvalaki.

Puhujina rekrytointikonsultti Marjo Heijari ja liiketoimintajohtaja Katri Kanerva, Rastor-instituutti

Nähdään Kuntamarkkinoilla!

 

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Jaa sivu