Etsitkö osaajaa digi- ja somemarkkinoinnin tehtäviin?

Digital Marketing & Social Media F.E.C -rekrytoiva koulutus on helppo ja riskitön rekrytointikanava taitavien digimarkkinoinnin osaajien löytämiseksi.

Voit valita koulutuksen hakijoista soveltuvimman henkilön työskentelemään yritykseesi kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö kehittää samanaikaisesti digitaalisen markkinoinnin taitoja rikastettuna tekoälyn tuomilla uusilla mahdollisuuksilla ja sovelluksilla. 

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle

F.E.C -koulutus on helppo ja riskitön väylä arvioida uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi asiantuntija yrityksen palvelukseen. Valitset koulutuksen hakijoista teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön. Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voit halutessasi palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Hakijoilla on markkinoinnin tai sosiaalisen median soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto ja/tai soveltuvaa työkokemusta esimerkiksi markkinointiviestinnän tehtävistä. He ovat motivoituneita kehittymään digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi.

Miten edetä?

Ota yhteyttä ja kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään. Varaa puolen tunnin etätapaaminen, niin jutellaan lisää.

VARAA TÄSTÄ

Koulutuksen monipuolisuus ja eri osa-alueiden mukana tuleva tekoäly tuovat yritykseesi uutta osaamista

Digitaalinen markkinointi
- tutustutaan digitaalisen markkinoinnin perusperiaatteisiin sekä tärkeimpiin työkaluihin ja opitaan valitsemaan sopivimmat organisaatiosi käyttöön

Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä
- opitaan luomaan tehokas sisältöstrategia, joka tukee digitaalisen viestinnän tavoitteita ja kohderyhmän tarpeita sitouttaen asiakkaita

Sosiaalinen media markkinoinnissa
- käydään läpi sosiaalisen median roolia markkinoinnissa ja opitaan hyödyntämään eri kanavia suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti näkyvyyden kasvattamiseksi

Tekoälyn rooli markkinoinnissa
- ymmärretään, kuinka tekoäly voi muuttaa markkinoinnin toimintatapoja sekä auttaa markkinoinnin eri osa-alueilla

Digitaalisen markkinoinnin tekstit ja tekoälyn hyödyntäminen
- opitaan tuottamaan tehokasta sisältöä huomioiden digitaalisten kanavien erityispiirteet ja hyödyntämään tekoälyä sisällöntuotannossa

Google Analytics
- tutustutaan Google Analyticsin käyttöön verkkosivuston liikenteen analysointiin ja markkinointipäätösten tueksi

Hakukoneoptimointi ja tekoälyn hyödyntäminen
- opitaan parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa ja hyödyntämään tekoälyä SEO-strategioiden kehittämisessä

Google Ads
. perehdytään Google Ads -mainonnan perusteisiin ja siihen, miten tehokkaita mainoskampanjoita luodaan

LinkedIn, Facebook, TikTok ja Instagram
- katsaus eri kanavien erityispiirteisiin ja hyödyntämiseen markkinoinnissa 

Visuaalinen viestintä ja tekoälyn hyödyntäminen
- opitaan, kuinka tekoälyä voidaan hyödyntää visuaalisen sisällön, kuten kuvien ja videoiden, tuotannossa

Verkkokauppa haltuun
- perehdytään verkkokaupan trendeihin ja menestystekijöihin case-esimerkkien innostamana

Tekoälyklinikat
- käytännön harjoituksia, joissa sovelletaan tekoälyä mm. markkinoinnin suunnittelussa, asiakasprofiloinnissa ja kilpailijakartoituksessa

Pidätämme oikeuden sisällön muutoksiin.

Näin uuden osaajan rekrytointi etenee: 

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C-koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Rastor-instituutin koulutuksen sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen jälkeen.

Ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan aikavälillä 26.2. – 8.4.2024 kun sopiva osaaja löytyy. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on kuusi kuukautta sisältäen 99 päivää yrityksessä työskentelyä sekä 21 päivää koulutusta Rastor-instituutissa. Koulutus sisältää 5 päivää lomaa, joka sijoittuu ajanjaksolle  15.-19.7.2024 (vko 29).

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1400 €/kk/hlö + alv 24 %.

Miten edetä?

Ota yhteyttä ja kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien hakijoiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään. Varaa puolen tunnin etätapaaminen, niin jutellaan lisää.

VARAA TÄSTÄ