Onko yrityksessäsi resurssivajausta kirjanpidon tehtävissä? Etsimme työssäoppimispaikkoja Kainuusta!

Kirjanpitäjän kehittämiskoulutus on erinomainen rekrytointikanava Kajaanin / Kainuun alueen yrityksille uusien osaajien löytämiseksi. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista henkilön työskentelemään n. 4 kk ajaksi koulutussopimuksella. Koulutettava henkilö tarjoaa työpanoksensa yrityksen käyttöön kehittäen samanaikaisesti kirjanpidon osaamistaan monipuolisesti.  

Rekrytoivan koulutuksen edut yritykselle:

  • Helppo ja riskitön väylä testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksen palvelukseen. 
  • Kustannustehokas tapa paikata henkilöstövajetta.
  • Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voitte palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia. Osallistuminen ei kuitenkaan velvoita yritystä rekrytoimaan.

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Rastor-instituutin käytännönläheisessä koulutuksessa sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä. Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Kirjanpitäjä-kehittämiskoulutus ajoittuu jaksolle 14.9.2020 – 7.1.2021. Koulutus sisältää työskentelyä yrityksessä 60 päivää sekä koulutusta Rastor-instituutissa 20 päivää. Koulutuksen kokonaiskesto on 80 arkipäivää eli n. 4 kk.

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy yrityksen tarpeeseen sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1 700 €/hlö + alv 24%.

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Hannu Saukkonen
asiakkuuspäällikkö
Rastor-instituutti Oulu
puh. 040 589 8304
hannu.saukkonen@rastorinst.fi