HAKU ON PÄÄTTYNYT! Onko yrityksessäsi resurssivajausta taloushallinnon tehtävissä? Etsimme työssäoppimispaikkoja Uudenmaan alueelta!

Taloushallinto digiajassa F.E.C on yritysten tarpeisiin suunniteltu rekrytointikanava löytää uusia osaajia taloushallinnon lukuisiin työtehtäviin. Yritys valitsee koulutuksen hakijoista henkilön työskentelemään kuuden kuukauden ajaksi koulutussopimuksella.

Koulutettava henkilö tarjoaa työpanoksensa yrityksen käyttöön sekä kehittää samanaikaisesti digitaalisen taloushallinnon osaamistaan korkeasoisessa koulutuksessa.

F.E.C -koulutuksen edut yritykselle

F.E.C -koulutus on helppo ja riskitön väylä testata uuden henkilön sopivuutta tehtävään ja kasvattaa uusi ammattilainen yrityksesi palvelukseen. Pääsette itse valitsemaan teillä avoinna olevaan tehtävään parhaiten soveltuvan henkilön.

Ehdokkaita on hyvin laajalla osaamisprofiililla, joukossa on niin taloushallinnon kokeneita ammattilaisia kuin taloushallinon järjestelmien parissa työskennelleitä asiantuntijoitakin. Jos etsitte tekijää enemmän avustaviin tehtäviin, voi uransa alkutaipaleella oleva tai vastavalmistunut olla oikea valinta. Hakijoiden joukossa on myös useita HR-osaajia, jotka ovat motivoituneita laajentamaan osaamistaan taloushallinnon tehtäviin kuten esim. palkanlaskentaan. 

Koulutuksen päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaan koulutuksen saanut osaaja, jonka voitte palkata suoraan työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Koulutettavan kanssa solmitaan koulutussopimus

Yritys, koulutettava ja Rastor-instituutti allekirjoittavat F.E.C -koulutussopimuksen. Koulutussopimuksen aikana henkilö työskentelee yrityksessä ja hänet koulutetaan työtehtäviinsä Rastor-instituutin koulutuksen sekä yrityksessä käytännön työtehtävissä.

Koulutussopimuksen tavoitteena on solmia työsopimus, mutta se ei sido yritystä rekrytointiin.

Ajankohta ja kesto

Aloitus sovitaan joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan ja sopivan koulutettavan löydyttyä 20.1. - 2.3.2020 väliselle ajalle. Koulutusjakso sisältää 95 päivää työskentelyä yrityksessä ja 25 päivää koulutusta Rastor-instituutissa. Koulutussopimuksen kokonaiskesto on 6 kk.

Hinta

Ehdokkaiden esittely on maksutonta. Jos ehdokkaista löytyy tarpeeseesi sopiva henkilö, koulutuksen hinta on 1 400 €/kk/hlö + alv 24%

Miten edetä?

Ota rohkeasti yhteyttä jo kerro millaiseen tarpeeseen etsit tekijää. Sopivien ehdokkaiden kartoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Taloushallinto digiajassa F.E.C -koulutuksen sisältö

Koulutuspäivissä käsitellään monipuolisesti taloushallinnon kokonaisuutta: 

  • Kirjanpidon perusteet ja tilinpäätöksen laatiminen
  • Yritys- ja arvonlisäverotuksen perusteet 
  • Sähköinen kirjanpito 
  • Laskutus, myyntireskontra ja perintä
  • Ostolaskut, ostoreskontra ja hyväksymismenettely 
  • Palkanlaskennan perusteet ja työnantajan ilmoitusmenettely 
  • Digitaalinen taloushallinto ja taloushallinnon automaatio 

Valmiiden teemojen lisäksi koulutettavalla on mahdollisuus valita Rastor-instituutin laajasta tarjonnasta omaa osaamistaan syventäviä sekä yrityksen tavoitteita tukevia opintoja.  

FEC-koulutus (Further Educated with Companies) on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta korkeakoulutetuille työnhakijoille. FEC-koulutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työnhakija kehittymään ja kouluttautumaan tehtävissään. Koulutus toteutetaan yhteistyössä paikallisen TE-palveluiden kanssa.