Verkko

Data-analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12 kk

Integroi data-analytiikka osaksi liiketoimintaa ja päätöksentekoa! Koulutuksessa opit data-analytiikan työkalut sekä selvität hyödyllisimmät data-analyysin käyttökohteet organisaatiossasi. Koulutuksen jälkeen hallitset palvelumuotoilun menetelmät integroidaksesi data-analyysin osaksi liiketoimintaa ja koko organisaation tekemistä.

Alkaa


Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Data-analytiikalla kannattavampaa liiketoimintaa ja asiakasarvoa!

Digitaalisessa toimintaympäristössä on tarjolla loputon määrä dataa, mutta data hyödyttää vain, jos sen tulokset yhdistetään suoraan liiketoiminnan kipupisteisiin, strategisiin tavoitteisiin ja mittareihin.

Koulutuksessa luot asiantuntijoiden ohjauksessa organisaatioosi data-analytiikkajohtoisen liiketoimintamallin. Tavoitteena on, että data-analyysin tulosten perusteella todella kehitetään toimintaa, mikä tuottaa asiakasarvoa ja parantaa liiketoiminnan tulosta.

Opit data-analytiikan ja tiedolla johtamisen menetelmistä, datan visualisoinnista sekä mittariston määrittelystä. Oivallat käytännön esimerkkien kautta, millaisiin ongelmiin, tavoitteisiin ja tilanteisiin data-analytiikan työkalut voivat tarjota ratkaisun.

Lisäksi opit palvelumuotoilun menetelmät, joilla varmistat, että uusi liiketoimintamalli palvelee parhaiten organisaatiotasi ja sen asiakkaita. Opit mm. yhteiskehittämisen ja ketterän kehittämisen menetelmät sekä Design Thinking -filosofian ja työkalut. Kehität liiketoimintamallia erilaisten Canvas-työkalujen avulla.

Koulutus sopii mm. data-analyytikoille sekä liiketoimintaa kehittäville asiantuntijoille, kehittämispäälliköille ja keskijohdolle.