Etäkoulutus

Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 10 kk

Haluatko kohdata ja vakuuttaa asiakkaasi verkossa? Hallitsetko digitaaliset ja sosiaaliset myyntikanavat? Osaatko hyödyntää tekoälyä myyntityössäsi? Tässä koulutuksessa otat haltuun modernin myyntiprosessin, myynnin kanavat ja etämyynnin keinot, sekä opit hyödyntämään tekoälyä myyntityössäsi.

Alkaa


Hinta €
860

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Päivitä myyntityösi digiaikaan!

Miten asiakas käyttäytyy verkossa? Millainen on digiajan asiakkaan ostopolku? Tässä koulutuksessa päivität myyntiprosessisi digiaikaan. Saat käytännönläheisiä ja arjen myyntityössä testattuja työkaluja myyntityöhön digitaalisesti, sosiaalisessa mediassa ja etänä. Koulutuspäivien opit viet suoraan omaan työhösi asiantuntijoiden ohjauksessa. Koulutuksen päätyttyä olet uudistanut oman myyntityösi vastaamaan nykyajan vaatimuksia. 

Digimyynnin lisäksi koulutuksessa kasvatat liiketoimintaymmärrystäsi, opit tuntemaan asiakaspalvelun lainsäädännön ja parannat viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. Valinnaisissa opinnoissa perehdyt tarpeidesi mukaan ratkaisumyyntiin, projektinhallintaan tai asiakaskokemuksen kehittämiseen ja palvelumuotoiluun.

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto on virallinen todistus myyntiosaamisestasi. Tutkinto auttaa sinua etenemään urallasi ja avaa ovia jatkokoulutuspaikkoihin, se antaa esim. hakukelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Tämä myyntikoulutus soveltuu myyjille, myyntiä tekeville asiantuntijoille sekä myynnin esimiehille. Osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa.

Jos tämä koulutus kiinnostaa sinua, mutta sinulla ei ole alan työpaikkaa, suosittelemme Digitaalisen ja sosiaalisen myynnin koulutusohjelmaa

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 10 kk. Siihen sisältyy 5–10 etäkoulutuspäivää (4–6 h/pv), omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä sekä itsenäistä verkko-opiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.