Etäkoulutus

Digitaalinen ja sosiaalinen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 10 kk

Haluatko kohdata ja vakuuttaa asiakkaasi verkossa? Hallitsetko digitaaliset ja sosiaaliset myyntikanavat? Tässä koulutuksessa otat haltuun modernin myyntiprosessin, myynnin kanavat ja etämyynnin keinot. Samalla saat virallisen todistuksen myyntiosaamisestasi. Koulutus käynnistyy verkkokurssilla, jonka voit opiskella joustavasti syyskuun aikana. Osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa.

Alkaa


Hinta €
860

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Päivitä myyntityösi digiaikaan!

Miten asiakas käyttäytyy verkossa? Millainen on digiajan asiakkaan ostopolku? Tässä koulutuksessa päivität myyntiprosessisi digiaikaan. Saat käytännönläheisiä ja arjen myyntityössä testattuja työkaluja myyntityöhön digitaalisesti, sosiaalisessa mediassa ja etänä. Koulutuspäivien opit viet suoraan omaan työhösi asiantuntijoiden ohjauksessa. Koulutuksen päätyttyä olet uudistanut oman myyntityösi vastaamaan nykyajan vaatimuksia. 

Digimyynnin lisäksi koulutuksessa kasvatat liiketoimintaymmärrystäsi, opit tuntemaan asiakaspalvelun lainsäädännön ja parannat viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. Valinnaisissa opinnoissa perehdyt tarpeidesi mukaan ratkaisumyyntiin, projektinhallintaan tai asiakaskokemuksen kehittämiseen ja palvelumuotoiluun.

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto on virallinen todistus myyntiosaamisestasi. Tutkinto auttaa sinua etenemään urallasi ja avaa ovia jatkokoulutuspaikkoihin, se antaa esim. hakukelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Tämä myyntikoulutus soveltuu myyjille, myyntiä tekeville asiantuntijoille sekä myynnin esimiehille.

Jos tämä koulutus kiinnostaa sinua, mutta sinulla ei ole alan työpaikkaa, suosittelemme Digitaalisen ja sosiaalisen myynnin koulutusohjelmaa

Koulutuspäivät
Itse opiskeltava verkkokurssi:
1.–30.9.2023
Tutkintoinfo 26.9.2023 klo 9–10.30
Etäkoulutuspäivät:
12.10.2023, 16.11.2023, 14.12.2023, 18.1.2024, 15.2.2024, loput koulutuspäivät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.