Kasva kirjoittajana, Verkko

Suunnittele sisältösi ja viimeistele verkkotekstisi! Hyvin kirjoitettu teksti vakuuttaa asiakkaat ja palvelee paremmin. Tällä kurssilla teet käytännönläheisiä kirjoitusharjoituksia tekstin ammattilaisten ohjauksessa.

Lisätietoa koulutuksesta

Naseva ja oikeakielinen kirjoittaminen säästää aikaa ja vapauttaa resursseja muuhun työhön. Tässä uudistuneessa kirjoittajakoulutuksessa syvennyt tiedottavaan kirjoittamiseen, kuten tiedotteisiin, uutisiin, sosiaalisen median sisältöihin ja muihin verkkoteksteihin. Opit vaikuttamaan lukijoihisi kanavassa kuin kanavassa ja kirjoittamaan entistä sujuvampaa suomea. Koulutuksen jälkeen olet varmempi ja tehokkaampi kirjoittaja ja kirjallisten verkkosisältöjen tuottaja.

Tämä kirjoittajakoulutus soveltuu kirjoittajille ja viestinnän tai markkinoinnin tehtävissä toimiville, mutta myös muille työssään kirjoittaville, kuten johdon assistenteille, sihteereille ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille.

Kasva kirjoittajana on osa Viestijän tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opiskelua ja suorittaa koko tutkinnon. 

Kysy lisätietoja
Tarja Vikström osaamispäällikkö 040 573 0905 tarja.vikstrom@rastorinst.fi
Tarjous 12.6. asti 1385.5 € 1630 €
(+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk
Koulutuspäivät 2,5 (etäyhteydellä)

Verkko
10.10.2022


Erilaiset markkinointikirjeet yms. tiedotteet valmistuvat nopeammin ja niissä on vähemmän korjattavaa.

Olen varmempi työelämän tekstien kirjoittaja kuin ennen kurssia.

Kirjoitustaitoni kehittyi kieliopillisesti ja pystyn tuottamaan sujuvampaa tekstiä.