Etäkoulutus

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – urheiluala

Sporttimerkonomi
Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 1,5–2 vuotta

Sporttimerkonomi on liikunta- ja urheilualalle suunnattu liiketoiminnan perustutkinto. Saat siinä liiketoimintaosaamista, ja perehdyt kannattavaan toimintaan urheiluseuroissa ja -järjestöissä. Hankit myös osaamista markkinointiin, asiakaspalveluun ja tapahtumatuotantoon. Suoritat tämän tutkinnon oman työsi ohessa. Koulutus toteutetaan etänä, mutta myös lähipäivät ovat mahdollisia, mikäli riittävä ryhmäkoko toteutuu. Hae mukaan heti, niin voit aloittaa opinnot joustavasti oman aikataulusi mukaan jo ennen varsinaista ryhmän aloituspäivää!

Alkaa


Hinta €
0

Koulutus on maksuton

KOULUTUSINFO ke 27.8.2024 klo 13–14

Sopiiko tämä koulutus sinulle? Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infotilaisuuteen. Infotilaisuus järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittaudu: riikka.huhtala@faroscom.com 23.8. mennessä.

Liiketoimintaosaamista liikunta-alalla työskenteleville

Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Tutkinto antaa kattavan käsityksen liiketoiminnasta urheiluseuroissa ja -järjestöissä.

Merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten perustutkinto, jonka opiskelemalla saat myös jatko-opiskelukelpoisuuden. Suoritat tutkinnon oman työsi ohessa. Painopisteenä koulutuksessa on opiskeltavien asioiden käytännönläheinen soveltaminen omaan työhösi ja osaamisesi kehittämiseen. Koulutuksen alussa kartoitamme tämänhetkisen osaamisesi ja ammatillisen kokemuksesi, jonka pohjalta laadimme sinulle henkilökohtaisen opiskeluohjelman.

Tämä merkonomikoulutus on suunnattu liikunta-alalla työskenteleville. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Faros & Comin ja Etelä-Suomen Liikunta- ja Urheilu ry:n kanssa.

 

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on n. 16 kk, ja siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Laajuus on 180 osp.