Prosessi- ja tuotantotekniikan koulutus

Syventävät ammatilliset opinnot
Koulutuksen kesto 8–9 kk (15 pv + itseopiskelua)

Tässä koulutuksessa laajennat prosessi- ja tuotantotekniikan osaamisesi uudelle tasolle. Lujalla ammattitaidolla varmistat alalle asetetut laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Koulutuksen käytyäsi koko organisaation kilpailukyky ja toimitusvarmuus paranevat!

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
4 200 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

MAKSUTTOMAT TYÖTEKNIKKO-INFOT

Tule kuulemaan lisää Työteknikon koulutusohjelmasta maksuttomaan infoon! Tilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.

Ammattitaitoa prosessien ja tuotantotekniikan hallintaan!

Prosessi- ja tuotantotekniikan syventävät ammatilliset opinnot on tarkoitettu ensisijaisesti teollisuuden tuotantoprosessissa toimiville esihenkilöille, työnjohtajille, vuorotyönjohtajille, tiimivastaaville, yrittäjille sekä nokka- ja kärkihenkilöille.

Koulutus perehdyttää sinua mm. ympäristötekniikan perusteisiin, lämpö ja energiatekniikkaan, mittaus- ja säätötekniikkaan, kunnossapidon johtamiseen ja kehittämiseen sekä laadun varmistamiseen.

Nämä prosessi- ja tuotantotekniikan ammatilliset opinnot sisältyvät Työteknikon koulutusohjelmaan. Voit jatkaa opintojasi Työteknikoksi asti suorittamalla lisäksi omaan toimenkuvaasi soveltuvan erikoisammattitutkinnon esimerkiksi Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon.

Laajuus
Koulutus kestää 8–9 kk. Siihen sisältyy 15 koulutuspäivää sekä omaan työhön sovellettavia harjoitustehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 7–9 h viikossa.