Etäkoulutus

Prosessi- ja tuotantotekniikan koulutus

Syventävät ammatilliset opinnot
Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 8–9 kk

Työnjohtajana varmistat osaamisellasi prosessi-, tuotanto- ja automaatiotekniikan toiminnan laadun. Prosessi- ja tuotantotekniikan koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia prosessi- ja tuotantotekniikan sekä teollisuuden alalla työnjohto- ja esimiestehtävissä.

Alkaa


Hinta €
4 200 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

MAKSUTTOMAT TYÖTEKNIKKO-INFOT

Tule kuulemaan lisää Työteknikon koulutusohjelmasta maksuttomaan infoon! Tilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.

Ammattitaitoa prosessien ja tuotantotekniikan hallintaan!

Prosessi- ja tuotantotekniikan syventävät ammatilliset opinnot on tarkoitettu ensisijaisesti teollisuuden tuotantoprosessissa toimiville esimiehille, työnjohtajille, vuorotyönjohtajille, tiimivastaaville, yrittäjille sekä nokka- ja kärkimiehille.

Tässä koulutuksessa laajennat prosessi- ja tuotantotekniikan osaamistasi uudelle tasolle; lujalla ammattitaidolla varmistetaan alalle asetetut laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Koko yrityksen ja organisaation kilpailukyky ja toimitusvarmuus paranevat!

Koulutus perehdyttää sinua mm. kunnossapidon johtamiseen ja kehittämiseen, laadun varmistamiseen, ympäristötekniikan perusteisiin, lämpö ja energiatekniikkaan sekä mittaus- ja säätötekniikkaan.

Nämä prosessi- ja tuotantotekniikan ammatilliset opinnot sisältyvät Työteknikon koulutusohjelmaan. Voit jatkaa opintojasi Työteknikoksi asti suorittamalla lisäksi omaan toimenkuvaasi soveltuvan erikoisammattitutkinnon esimerkiksi Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon.
Lue lisää Työteknikon koulutusohjelmasta >