Prosessi- ja tuotantotekniikan koulutus

Työnjohtajana varmistat osaamisellasi prosessi-, tuotanto- ja automaatiotekniikan toiminnan laadun. Prosessi- ja tuotantotekniikan koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia prosessi- ja tuotantotekniikan sekä teollisuuden alalla työnjohto- ja esimiestehtävissä.

Ammattitaitoa prosessien ja tuotantotekniikan hallintaan!

Prosessi- ja tuotantotekniikan koulutuksessa keskityt kehittäämään esimies- ja työnjohtotaitojasi. Koulutuspäivien teemat kuten virtaustekniikka, lämpö- ja energiatekniikka sekä kunnossapito- ja ympäristötekniikka tukevat osaamistasi ja nostavat taitosi uudelle tasolle. Opit lisää myös sähkötekniikasta, automaatiojärjestelmistä ja mittaus-, säätö- ja ohjaustekniikasta.

Tämän prosessi- ja tuotantotekniikan koulutuksen käytyäsi organisaatiosi kilpailukyky, laatu ja toimitusvarmuus paranevat. Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja tehtävillä. Uudet opit ja oivallukset näkyvät konkreettisesti koko yrityksen toiminnan tehostumisena paremman ja osaavamman työnjohdon avulla.

Koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai niihin siirtyville.

Voit laajentaa koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

2100 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk

Espoo
1.3.2020

Espoo
1.8.2021


Jokin muu koulutus?