Sähkötekniikan koulutus, Espoo

Sähkötekniikan alalla tapahtuu nopeasti. Monipuolinen työkenttä tarjoaa paljon työmahdollisuuksia, mutta vastaavasti edellyttää yhä kattavampaa osaamista. Tässä sähkötekniikan koulutuksessa kehität sähköalan osaamistasi sekä taitojasi vaativien asiakokonaisuuksien hoitamisessa.

Kasva sähkötekniikan monipuoliseksi asiantuntijaksi

Sähkötekniikan koulutuksesta saat osaamista laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa vaativiin tehtäviin. Opit myös esimiestaitoja ja kasvatat kykyäsi johtaa ja kehittää oman vastuualueesi toimintaa itsenäisesti ja tuloksellisesti.

Tässä sähkötekniikan koulutuksessa lujitat osaamistasi kiinteistöjen pienjännitteisissä sähköasennuksissa ja niihin liittyvässä lainsäädäntössä sekä standardeissa. Lisäksi saat valmiudet TUKESin S2-sähköturvallisuustutkintoon, jonka suorittamalla osoitat, että tuntevasi sähkötöiden turvallisuuteen liittyvät säännökset, määräykset ja ohjeet.

Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja tehtävillä. Uudet opit ja oivallukset näkyvät konkreettisesti koko yrityksen toiminnan tehostumisena paremman ja osaavamman työnjohdon avulla.

Sähkötekniikan koulutus on tarkoitettu alan esimiehille, työnjohtajille, tiimivastaaville sekä yrittäjille.

Voit laajentaa koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Kysy lisätietoja
Heidi Pousár osaamispäällikkö 040 725 5557 heidi.pousar@rastorinst.fi
2100 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuspäivät 7

Espoo
1.1.2021

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

 


Jokin muu koulutus?