Etäkoulutus

Stable Diffusion – parempia kuvia tekoälyllä

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 1 kk

Luo visuaalisia mestariteoksia, älä sattumia! Hyppää digitaalisen luovuuden uusimpaan aaltoon tekoälykuvittaja Antti Karppisen johdolla ja opi tekemään entistä kehittyneempiä tekoälykuvia. Ole ensimmäisten joukossa hyödyntämässä Stable Diffusionia ja syvennä osaamistasi tekoälykuvituksessa.

Alkaa


Hinta €
735 + alv 24%

+ lisenssimaksu n. 30 €/kk
+ käyttäjätunnukset n. 10 €

Stable Diffusion nyt myös Suomessa

Antti Karppisen koulutuksessa opit luomaan tekoälykuvia Stable Diffusionin avulla. Aluksi otat haltuun perusominaisuudet ja jatkat mm. tyylivalintoihin, promptaukseen, skaalaukseen, omien kuvien hyödyntämiseen ja erilaisiin lisäosiin. Lopuksi opit luomaan omia opetusmalleja tekoälyn avulla. Koulutus vie sinut seuraavalle tasolle ja saat edistyksellisimpiä tapoja kuvien luomiseen. 

Karppinen on soveltanut tekoälyä omassa työssään jo yli kahden vuoden ajan. Stable Diffusion -koulutus on pääsy Antin arvokkaimpiin oivalluksiin ja käytännön best practice -menetelmiin. Pääset suoraan kuvituksen ytimeen ilman YouTube-tutoriaaleja tai kuusisormisia käsiä.  

Koulutuksessa 

  • edetään kokonaisuus kerrallaan Stable Diffusionin käyttöönotosta alkaen
  • opit luomaan laadukkaampia tekoälykuvia 
  • saat Antilta parhaat käytännöt Stable Diffusionin hyödyntämiseen
  • Stable Diffusionin avulla taklaat tekniset esteet mielikuvituksesi tieltä 
  • arkesi markkinoinnin ja viestinnän parissa mullistuu.

Kurssi on kova paketti jokaiselle, joka haluaa oppia tekemään next level -tekoälykuvia ja saada niihin enemmän kontrollia ja luovuutta. Vaikka StableDiffusion -työkalut ovat hieman teknisempiä kuin Midjourney ja Dall-E, kurssin selkeä rakenne mahdollistaa oppimisen kaikille. Et tarvitse syvällistä teknistä osaamista, vaan uteliaisuutta ja intoa oppia. Kurssi sopii erinomaiseksi jatkoksi Midjourney-kurssille.

Koulutuksessa hyödynnetään pilvipalvelua 

Koulutuksessa käytetään RunDiffusion-pilvipalvelua StableDiffusionista. Osallistuaksesi tarvitset maksulliset tunnukset RunDiffusion-pilvipalveluun ja CreatorsClub-lisenssin (n. 30 € / kk) sekä Dreamlooks.ai -tunnukset ja kreditit tekoälymallien luomiseen (n. 10 €). 

RunDiffusionin avulla sinulla on aina käytössäsi uusimmat avoimet tekoälymallit ja lisäominaisuudet, joiden asentaminen omalle koneelle voi olla haastavaa. Run Diffusionin hyödyntäminen mahdollistaa myös riittävän konetehon vuokrauksen, jolloin maksat vain sen käytöstä eikä investointia omaan, tehokkaampaan koneeseen tarvita. 

Pilvipalvelut eivät sisälly koulutuksen hintaan. Saat kurssin ennakkotehtävässä ohjeet tunnusten, lisenssien ja kredittien hankintaan.

Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 etäkoulutuspäivä (klo 9–13), sparrausklinikka (1 h) sekä ennakkotehtävä ja soveltava harjoitustehtävä.
Koulutuspäivät
18.9.2024