Etäkoulutus

Midjourney – luo kuvia tekoälyllä

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 1 kk

Tekoälyllä visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä ennennäkemättömän helposti ja tehokkaasti! Koulutuksessa opit käyttämään yhtä suosituinta digitaalisen kuvaluonnin tekoälytyökalua, Midjourneytä. Koulutus soveltuu kaikille tekoälykuvituksesta kiinnostuneille eikä vaadi aikaisempaa kuvankäsittelyn osaamista.

Alkaa


Hinta €
590 + alv 24%

+ Midjourneyn käyttömaksu alk. 10 dollaria /kk

Ota tekoälykuvitus haltuun ja inspiroidu visuaalisesta viestinnästä!

Koulutuksessa pääset kokemaan, miten generatiiviset tekoälyohjelmistot luovat ainutlaatuista visuaalista sisältöä. Harjoittelet kuvien luomista ja muokkausta sekä laadit prompteja eli kehotteita, joilla luot omia, tyyliltään uniikkeja kuvia. Perehdyt Midjourneyn avainominaisuuksiin ja saat käytännön vinkkejä, jotka tekevät kuvien luomisesta hallittavampaa.

Sinulle avautuu tekoälykuvituksen valtava potentiaali, jolla teet paitsi näyttävämpiä kuvia myös työskentelet helpommin ja tehokkaammin. Saat inspiraatiota tekoälyn hyödyntämiseen mm. kuvituskuvissa, markkinoinnissa, somessa, grafiikassa ja muussa visuaalisessa viestinnässä. Koulutuksessa huomioidaan myös tekoälykuvituksen tekijänoikeudelliset ja eettiset asiat.

Koulutus sopii laajasti markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä toimiville – olitpa siten kuvankäsittelyn ammattilainen tai vasta-alkaja. Se sopii myös kaikille, jotka haluavat saada tekoälykuvituksesta tehot irti. Epävirallisesti Suomen paras tekoälykuvittaja, Antti Karppinen, jakaa kanssasi parhaat käytännöt, joilla valjastat tekoälyn ja Midjourneyn palvelemaan luovaa visuaalista ilmaisuasi. 

Midjourneyyn kirjautuminen 
Koulutukseen osallistuminen edellyttää Midjourneyyn kirjautumista etukäteen. Midjourneyyn kirjaudutaan Discord-tunnuksilla. Saat ennen koulutuspäivää ohjevideon, jossa opastetaan vaihe vaiheelta Discord-tunnusten luominen ja Midjoyrneyyn kirjautuminen. Midjourneyn käyttö on maksullista. Pääset hyvin alkuun esim. Basic-paketilla (10 dollaria / kk). 

Tämän kurssin jälkeen voit syventää osaamistasi Stable Diffusion -kurssilla.

Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 etäkoulutuspäivä (klo 9–13) sekä ennakkotehtävä ja soveltava harjoitustehtävä.
Koulutuspäivät
28.8.2024