Merkonomista tradenomiopintoihin väylää pitkin

Milena Partanen suoritti merkonomiopinnot Rastor-instituutissa ja oli samaan aikaan ammattikorkeakoulussa tradenomiopiskelijana. Miten hän teki tämän kaiken oman työnsä ohella? Miten aikuisopiskelu vaikutti uraan? Katso Milenan kannustava opiskelutarina ja inspiroidu tekemään oma tunnistettava muutoksesi.

Idea väyläopintoihin kumpusi tulevaisuuden tavoitteista

Kaikilla Rastor-instituutin opiskelijoilla on opintojen alkumetreistä lähtien oma ohjaaja, jonka kanssa voi sparrailla opinnoista ja uratavoitteista. Milena kuuli väyläopinnoista omalta ohjaajaltaan, joka vihjasi että AMK-väylä on hyvä pitää mielessä.

Lähdin opiskelemaan siksi, että halusin kehittää itseäni ja edetä uralla.

Väyläopinnot kannattivat – ammattikorkeakoulun ovet avautuivat 

AMK-väyläopintojen aikana Milena pääsi kokeilemaan tradenomiopintoja ilman pääsykoetta. Hän suoritti opintoja puolen vuoden aikana 30 osaamispisteen verran. Alun perin Milena lähti tavoittelemaan tutkinto-opiskelijan paikkaa ammattikorkeakoulusta. Sen hän sai, ja on pian valmistumassa tradenomiksi. Myös työssä tapahtui positiivisia muutoksia.

Kuvassa Milena Partanen, joka opiskeli AMK-väyläopinnot.
Ilmapiiri Rastor-instituutissa on niin kannustava, ja täällä voi olla aivan oma itsensä. Olen ihan varma, ettet tule pettymään.

Epäilyttääkö opiskelu – miten aikuisena opiskelun uskaltaa aloittaa?  

Moni epäilee opintojen aloittamista ja on epävarma omista kyvyistään. Niin myös Milena. Sisäinen epävarmuus oli saanut hänet jarruttelemaan jopa kouluun hakemista – ja miten turhaan! 
 
Milenan opintomenestys oli heti hyvä, ja ilmapiiri Rastor-instituutissa oli hänen mielestään niin kannustava, että opiskelu lähti lentoon sisäisen varmuuden kehittymisen ja onnistumisten kautta.

Ehdottomasti suosittelen lämpimästi. Voit vaan saada, et menetä mitään.