Rastor-instituutti kasvaa ja kehittyy. Haemme nyt liiketoiminnan johtamisen ammattilaista uuteen aluejohtajan rooliin Tampereelle.

Tuleva aluejohtajamme vastaa alueyksikkömme toiminnasta ja innostuu aidosti työelämälle tuotettavista ura- ja rekrytointipalveluista. Hän toimii erilaisten koulutuspalveluiden maailmassa asiakkaan parhaaksi ja kääntää ideat käytännön tekemisiksi.

Jos olet kuten me, ja toimit ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi, tämä rooli on kuin tehty sinulle.  

Video: Töissä Rastor-instituutissa – kuinka valmentava johtajuus näkyy arjessamme.

Aluejohtajana vastaat itsenäisesti Tampereen yksikön toiminnasta, sen liikevaihdon kasvusta ja asiakaskokemuksen kehittymisestä. Johdat vastuualuettasi asiakaskeskeisesti ja positiivisella esimerkillä. Hyvä yhteistyö Rastor-instituutin muiden yksiköiden kanssa auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Raportoit työssäsi liiketoimintajohtajalle, hänen kanssaan olettekin uutta luovia kumppaneita.  

Aluejohtajan työssä on tärkeää tuntea jo ennalta Pirkanmaan talousaluetta ja sen yrityksiä sekä toimia aktiivisesti erilaisissa työelämän verkostoissa. Arvostamme kokemustasi asiantuntijaorganisaation johtamistyöstä. Asiakaskokemuksen ja osaamisen kehittämisen syvällinen ymmärtäminen ovat avaimiasi menestykseen. Motivoidut työsi tuloksista, olet innostunut ja utelias uuden edessä.  

Haluamme sinun onnistuvan myös kehittyvän tiimin esihenkilönä, tätä tavoitetta tukee aikaisempi esihenkilökokemuksesi. Tiimissäsi Tampereella työskentelee tällä hetkellä kaksi henkilöä, mutta yksikkö on kasvava ja toimii aktiivisesti yhteistyössä muiden alueyksiköiden kanssa. Esihenkilötyössäsi toimit valmentavan johtajuuden periaatteiden mukaan. Olet kannustava ja tiedät, miten saat ihmiset oivaltamaan asioita. Ymmärrät hyvän ilmapiirin merkityksen organisaation asettamien tavoitteiden saavuttamisessa.  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut sekä laajan työterveyshuollon. Olemme joustava työnantaja ja meillä on jatkuva mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen ja urakehitykseen. Tampereella on fiksut työskentelytilat ja tarjoamme tietenkin myös laajan etätyömahdollisuuden.  

Meillä on sinua odottamassa vakituinen työsuhde ja monipuolinen rooli, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvattamaan omaa osaamistasi. Pyöräytämme työsi käyntiin hyvällä perehdytyksellä, jonka jälkeen saat meiltä jatkuvan taustatuen työllesi.  

Sinun on helppo tehdä työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta. Ihmiset Rastor-instituutissa ovat omien osaamisalueidensa ammattilaisia ja työskentelevät yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen. Tervetuloa yhdeksi meistä!  

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Toivomme hakemustasi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 15.5.2023. 

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja aluejohtaja valitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Aluejohtajan työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Rastor-instituutin kanssa.  

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää! 

Jos haluat lisätietoja tai tahdot keskustella tehtävästä tarkemmin ennen hakemuksesi jättämistä, olethan yhteydessä toimitusjohtaja Toni Berkowitsiin tai liiketoimintajohtaja Katri Kanervaan. Heiltä voit myös kysyä lisää aluejohtajan palkkahaarukasta.  

Toni on tavoitettavissa parhaiten pe 28.4.2023 klo 13–14 numerosta 050 347 4734 ja sähköpostitse toni.berkowits@rastorinst.fi.  

Katrin tavoitat parhaiten ke 3.5.2023 klo 13-14 numerosta 040 680 7715. Voit myös olla häneen yhteydessä sähköpostilla katri.kanerva@rastorinst.fi.  

Lisätietoja hakuprosessista antaa mielellään Eilakaislan aluepäällikkö Elina Parkkinen, puh. 030 6090 128 ja 050 462 4419, elina.parkkinen@eilakaisla.fi

yritysvalmennus-neuvottelu1.jpg

Keitä olemme?

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.    

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 160 työelämän asiantuntijaa.  

Rastor-instituutin visio on olla Suomen halutuin valtakunnallisesti paikallinen työelämän uudistaja. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst

Jaa sivu