HAKU ON PÄÄTTYNYT. ICT-johtaja, Espoo

Julkaistu 20.4.2022

Nykyisen ICT-johtajamme jäädessä eläkkeelle, etsimme hänelle seuraajaa johtamaan ja kehittämään ICT-palveluitamme sekä varmistamaan laadukas käytännön toteutus. Vastaat myös ammattitaitoisen ICT-tiimin operatiivisesta toiminnasta.

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on monipuolinen osaaminen ICT:n ja digitalisaation johtamisesta. Omaat kokemuksen mukanaan tuomaa näkemystä työskentelystä liiketoiminnan tukena ja kehittäjänä. Katsot avoimin ja uteliain silmin tulevaisuuteen ja poimit työhösi tietotekniikan, digitalisaation sekä tiedolla johtamisen mahdollisuudet Rastor-instituutin toiminnan kehittämiseksi, henkilöstömme työn onnistumiseksi ja asiakkaidemme oppimiskokemusten parantamiseksi. 
 
Sinulla on vastuullasi tietohallinnon johtaminen, ICT-palveluiden tuottaminen, kokonaisarkkitehtuuri sekä liiketoimintaa tukeva järjestelmä- ja palvelustrategia tietoturva- ja GDPR-asiat huomioiden. Toimit ammattitaitoisen ICT-tiimin esihenkilönä ja vastaat tiimisi sekä ulkoistetun IT-tukitiimin operatiivisesta toiminnasta. Tarvitset siis roolissasi hyviä vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja. Sujuva yhteistyö läpi organisaation on sinulle tärkeää ja haluat viedä hankkeet laadukkaasti ja ketterästi maaliin. 
 
Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot sekä työkokemuksen kautta vahva näyttö osaamisesta. Osaamisen kehittämisen toimialan tuntemus on eduksi mutta ei mitenkään välttämätön, pääset kyllä sisälle mielenkiintoiseen oppimisen maailmaan. Etsimme ensisijaisesti sopivan taustan ja asenteen omaavaa henkilöä.

Millaista meillä on työskennellä?

Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä. Sinä olet ensiarvoisen tärkeässä roolissa mahdollistamassa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat Espoon Tapiolassa. Etätyö on meillä normaali käytäntö. 
 
Näin haet tehtävään
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa ICT-johtaja Timo Soikkeli, p. 040 562 7345, soittoajat 25.4 klo 12-13.30, 4.5 klo 12-13.30 ja 12.5 klo 12-13.30. Haku toteutetaan yhteistyössä Eilakaislan kanssa, ja hakemukset pyydämme lähettämään Eilakaislalle alla olevan hakulinkin kautta.

Voit olla yhteydessä myös Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Weliniin, puh. 046 8522 010, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Eilakaislalle viimeistään 20.5.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja aloitamme haastattelut mahdollisimman pian. 

HAE TEHTÄVÄÄN


Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme. 

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa. 

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst