PAREMMAN TYÖELÄMÄN PUOLESTA

Yksilömyynnistä kohti voittavaa joukkuemyyntiä – voiko kenestä tahansa kuoriutua hyvä myyjä?

Julkaistu 8.6.2021

Paremman työelämän puolesta -podcastin kolmannessa jaksossa Rastor-instituutin asiakkuuspäällikkö Antti Raami ja Kasvu Partnersin seniorikonsultti Timo Sorri keskustelevat nykypäivän myynnistä. Jaksossa pureudutaan tarkemmin siihen, miten tavallisista ihmisistä tehdään hyviä myyjiä ja voittavia myyntijoukkueita. Sorrin vahva tausta, jossa yhdistyy tietoliikennetekniikan DI-koulutus ja ura B2B-markkinoinnin ja -myynnin parissa, toimii hyvänä kokemuspohjana asiakkaiden markkinoinnin ja myynnin prosessien jäsentämisessä ja suunnittelemisessa.

Tulevaisuuden myynnissä korostuu yhä enemmän tavallisten ihmisten rooli myyjinä. Myös yksilömyynnin rooli on muuttumassa kohti joukkuemyyntiä. Mutta miten tämä kaikki on mahdollista toteuttaa? Entä mikä merkitys on myynnin pelikirjalla ja luovuudella osana myyntiä? Näiden kysymysten lisäksi jaksossa puidaan myös keinoja, joilla saadaan tulosta aikaiseksi.

Jakso on nauhoitettu toukokuussa 2021. 

Timo_Sorri-2-600X350.jpg
Kasvu Partnersin seniorikonsultti Timo Sorri.

Podcastin sisältö

3:54 Mistä johtuu, että myyntityötä tekevät yksittäiset henkilöt ovat saaneet paljon julkisuutta? Nähdäänkö sosiaalinen myynti sellaisena, että myyjän pitäisi olla joka paikassa läsnä, jakaa omia mielipiteitään ja jopa raottaa verhoa omaan henkilökohtaiseen elämäänsä? 

11.05 Kannattaako yrityksen rekrytoida huippumyyjä tiimiinsä?  

14.45 Miten tavallisista ihmisistä saadaan hyviä myyjiä? Voiko kenestä tahansa tulla hyvä myyjä? Mitä se tarkoittaa myyntityön osalta? 

17:30 Tappaako pelikirjamaisuus luovuuden? Mitä tarkoitetaan luovuudella myynnissä? 

21.44 Kolmen kohdan vinkit, miten tavallisesta ihmisestä kuoriutuu menestyvä myyjä.

Tarvitseeko sinun myyntitiimisi tukea matkalla kohti joukkuemyyntiä? Tutustu valmennuksiimme ja rakennetaan yhdessä voittoisa joukkue! 

Jaa sivu