Etäkoulutus, Espoo

Järjestöjen markkinointiviestintä – liiketoiminnan ammattitutkinto

Etä-/lähiopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–18 kk

Paranna järjestösi näkyvyyttä verkossa ja kehitä jäsenkokemusta palvelumuotoilun menetelmillä. Opi käyttämään markkinoinnin työkaluja osana tavoitteellista järjestöviestintää ja ota käyttöösi tekoälytyökalut oman työn tueksi. Tule kehittämään järjestönne toimintaa ja verkostoitumaan muiden järjestötoimijoiden kanssa! Koulutus sopii myös järjestöjen viestintää oman työn ohessa tekeville.

Hinta €
0

Oppisopimuskoulutus 
Ilman oppisopimusta hinta on 860 €

Lisätietoa koulutuksesta

Järjestö ei voi menestyä ilman kohderyhmän tavoittamista oikeissa kanavissa. Tässä koulutuksessa opit kehittämään järjestösi näkyvyyttä eri kanavissa tavoitteellisesti. Terävöität viestintää ja osaat valita tehokkaat toimenpiteet tavoitteitanne tukemaan. Laadit markkinointiviestinnän suunnitelman ja mittaat viestinnän onnistumista. Selkeiden mitattavien tavoitteiden avulla kehität toimintaanne myös tulevaisuudessa.

Omien valintojesi mukaan voit painottaa opintojasi asiakaskokemuksen kehittämiseen ja palvelumuotoiluun, projektiosaamiseen tai tapahtumasuunnitteluun.

Koulutus sopii sinulle, joka teet järjestön tai yhdistyksen viestintään ja markkinointiin liittyviä tehtäviä, joko kokoaikaisesti tai oman työsi ohella ja kun haluat saada arkea helpottavaa suunnitelmallisuutta sekä osaamista digimarkkinoinnista ja esimerkiksi hoitaa projekteja entistä systemaattisemmin. Koulutus on myös erinomainen tilaisuus verkostoitua sekä jakaa kokemuksia muiden järjestötoimijoiden kanssa. 

Tämän tutkinnon jälkeen voit myöhemmin syventää markkinoinnin osaamistasi liiketoiminnan erikoisammattitutkinnolla tai MJD-tutkinnolla.

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12–18 kk. Siihen sisältyy enintään 10 etäkoulutuspäivää sekä itsenäistä verkko-opiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.
Koulutuspäivät
31.10.2024, 3.12.2024, 14.1.2025, 13.2.2025