PAREMMAN TYÖELÄMÄN PUOLESTA

Viestinnän alati muuttuva rooli – mitä on tulevaisuuden viestintä?

Julkaistu 16.6.2021

Paremman työelämän puolesta -podcastin neljännessä jaksossa Rastor-instituutin liiketoimintapäällikkö Laura Marjamo sekä viestintätoimisto CoComms Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Kaija Pohjala keskustelevat viestinnän roolista organisaatioissa matkaten aina nykyhetkestä tulevaisuuteen. Pohjalan kolmen vuosikymmenen kokemus yritys- ja organisaatioviestinnästä on tuonut syvällistä näkökulmaa ja ymmärrystä alati muuttuvaan viestintään. Työssään hän onkin saanut todistaa viestinnän huimaa kehittymistä aina eturivin paikoilta!

Kaija-Pohjala-600x350.jpg
Viestintätoimisto CoComms Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Kaija Pohjala.

Jaksossa tutustutaan syvällisemmin siihen, mitä sisäinen viestintä, työyhteisöviestintä sekä muutosviestintä kätkevät sisäänsä. Viestinnän megatrendien kautta jakso johdattelee viestinnän tulevaisuuteen – miten viestinnän merkitys tulee muuttumaan lähitulevaisuudessa? Entä millaisessa tilassa se on tällä hetkellä? Myös jatkuva muutos on tullut jäädäkseen – miten viestinnän tulisi siihen vastata?  

Jakso on nauhoitettu toukokuussa 2021.

Podcastin sisältö:

2:10 Miten yritysviestintä on muuttunut vuosien aikana?
Miten korona on vaikuttanut viestintään? Entä millainen rooli vuorovaikutustaidoilla on nykypäivän yritysviestinnässä? 

03:38 Millaisia viestinnän megatrendejä on havaittavissa?
Mitä tekijöitä megatrendien taustalta löytyy, ja miten ne vaikuttavat kansalaisten rooliin? Mikä on yrityksen merkitys ja rooli yhteiskunnassa tällä hetkellä?  

06:20 Millainen merkitys viestinnällä on tulevaisuudessa? 
Onko koko käsite viestintä murroksessa? Millaisten asioiden äärelle tulevaisuuden viestintä johdattelee meidät? Entä millä tasolla suomalaisorganisaatioiden sisäinen viestintä on 2020-luvulla? Voiko kenestä tahansa tulla hyvä vuorovaikuttaja? 

13:04 Miten jatkuvan muutoksen kanssa viestitään organisaatioissa tänä päivänä? 
Miten epävarmuus vaikuttaa viestintään ja onko korona tuonut muutospaineita viestintään? Miten saadaan tavoitteellista ja tuloksellista muutosta ja uudistumista aikaan viestinnän keinoin?

19:54 Neljän kohdan vinkit tulevaisuuden viestintään.


Tarvitseeko sinun yrityksesi tukea sisäiseen viestintään, työyhteisöviestintää tai muutosviestintään? Tutustu yritysvalmennukseemme - räätälöidään yhdessä teille sopiva paketti! 

KATSO LISÄÄ


Jaa sivu