LVI-tekniikan koulutus, Espoo

LVI-tekniikan koulutuksessa saat valmiudet LVI-projektien laadukkaaseen toteuttamiseen. Perehdyt kiinteistöjen LVI-tekniikkaan sekä tämän päivän järjestelmiin ja laitteisiin. Kehität myös omia esimiestaitojasi ja kasvatat projektiosaamisellasi yrityksesi kilpailukykyä.

Ammattitaitoinen työnjohtaja varmistaa omalla osaamisellaan työkohteen laadun

LVI-tekniikan koulutus antaa kattavan kokonaiskuvan kiinteistöjen LVI-tekniikasta ja tukee osaamistasi toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella ja toteuttaa LVI-projektin ja tunnet siihen liittyvän lainsäädännön. Perehdyt myös ilmastointitekniikan laitteisiin ja järjestelmiin sekä sisäilmaan vaikuttaviin tekijöihin.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä SuLVI ry:n kanssa. Koulutukseen sisältyy  IV- ja KVV-Työnjohtajien pätevöitymispäivät, jotka valmistavat FISE:n pätevöitymistenttiin.

Tämä LVI-tekniikan koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai niihin siirtyville. Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen. Sitä tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja tehtävillä, jolloin opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Kysy lisätietoja
Heidi Pousár osaamispäällikkö 040 725 5557 heidi.pousar@rastorinst.fi
2100 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 6 kk

Espoo
1.1.2021

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?