Asiakasreferenssit • 07.07.2021

Uusi osaaja löytyi nopeasti rekrytointipalveluiden kautta

Hallinnollisia tehtäviä aikaisemmin hoitavan henkilön jäädessä ansaitulle eläkkeelle, Bodycote tarvitsi riveihinsä uuden osaajan, joka olisi valmis ottamaan nämä tärkeät ja yrityksen liiketoimintaa tukevat työtehtävät heti haltuunsa.

”Tarvitsimme henkilön, jolla on jo talous- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta. Juuri samaan aikaan Rastor-instituutista otettiin yhteyttä ja tarjottiin osaajaa rekrytointiin tähtäävän koulutuksen kautta,” kertoo Bodycote Lämpökäsittely Oy:n Business Controller Heli Pekki.

heli_pekki_400x400.jpg
Heli Pekki arvostaa rekrytoinnissa sujuvuutta ja nopeutta, joten Rastor-instituutin toimintamalli sopi hänen tarpeisiinsa.


Sujuva toimintamalli säästää rekrytoinnissa aikaa ja rahaa

Rastor-instituutin rekrytointipalvelun laajassa osaamisverkostossa olevat työnhakijat ovat avoimilla työmarkkinoilla olevia osaajia ja erittäin motivoituneita aloittamaan uudessa työtehtävässä nopealla aikataululla. ”Kiinnostuimme tästä mahdollisuudesta ja olimme halukkaita kuulemaan lisää ja kokeilemaan tällaista rekrytointimallia”, Pekki jatkaa.

Rastor-instituutilta tarjottiin tehtävään muutamia sopivia ehdokkaita Bodycoten tarpeen ja toiveiden mukaisesti. ”Halusimme hyvällä asenteella varustetun ja oma-aloitteisen henkilön, joka on sopiva työyhteisöömme, ja hänellä olisi jo kokemusta taloushallinnosta ja palkanlaskennasta”, kuvailee Pekki. Tehtävässä menestymiseksi vaadittiin myös IT-taitoja ja kansainvälisen yrityksen ollessa kyseessä, sujuvaa englannin kielen taitoa.

Luottamus ja ammattitaito näkyy

Rastor-instituutin kanssa löytyi hyvä kommunikointitapa, ja koska osaajan saamisella oli kiire, yrityksessä arvostettiin hyvän yhteistyön lisäksi nopeaa ja sujuvaa toimintaa. ”Oli hienoa, että meidän ei tarvinnut käydä lukuisia hakemuksia itse läpi, vaan meille valittiin Rastor-instituutin toimesta juuri sopivat kandidaatit. Näistä hakijoista löytyikin nopeasti sopiva henkilö ja mikä parasta, hän pystyi aloittamaan työt heti”, toteaa Pekki.

Koska hakijalla oli jo taustaa alalta ja hyvä osaaminen, yritys päätti palkata hänet suoraan työsuhteeseen. ”Miksi emme olisi napanneet heti hyvää ja osaavaa työntekijää taloomme, kun sellainen osui kohdalle. Suosittelen lämpimästi myös muille yrityksille tällaista sujuvaa ja nopeaa rekrytointitapaa, yhteistyö Rastor-instituutin kanssa oli oikein hyvää”, kiteyttää Heli Pekki.

ÄLÄ JÄÄ OSAAJAPULAN KANSSA YKSIN

Hanki osaaja ohituskaistalta! Verkostossamme on satoja intohimoisia osaajia valmiina uusiin haasteisiin. Kartoitamme yrityksesi osaamistarpeen ja ehdotamme tehtävään ja työyhteisöön parhaiten soveltuvia osaajia. Sopivan osaajan löydyttyä täydennämme uuden työntekijän osaamisen yrityksesi tarpeita ja tavoitteita vastaavaksi. 

TUTUSTU REKRYTOINTIPALVELUIHIMME


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Bodycote on maailman johtava lämpökäsittelypalveluiden toimittaja. Lämpökäsittelyn avulla parannetaan metallien sekä seosten ominaisuuksia ja voidaan pidentää komponenttien käyttöikää. Bodycoten ainutlaatuisuus perustuu maailmanlaajuisen verkoston lisäksi työntekijöiden kokemukseen ja osaamiseen.