Etäkoulutus, Espoo, Kuopio, Oulu

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Etä-/lähiopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12 kk

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa sinulle käytännön eväät toimivan ja hyvinvoivan työyhteisön rakentamiseen. Koulutus on sinua varten, oletpa sitten esihenkilötyösi alkuvaiheessa tai konkari, joka haluaa kehittyä ihmisläheisessä johtamisessa. Koulutukseen on  jatkuva haku – ilmoittaudu vaikka heti! Opiskelet joustavasti etänä ja voit halutessasi valita myös lähipäiviä eri paikkakunnilla.

Hinta €
800

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

KOULUTUSINFO ti 12.12.2023 klo 9–9.45.

Tule kuulemaan lisää johtamisen ja esihenkilötyön tutkinnoistamme! Maksuton infotilaisuus järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittaudu infotilaisuuteen 11.12. mennessä.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnolla kehität johtamistaitojasi ja valmennat tiimisi huipputuloksiin!

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa kehität oman esihenkilötyösi tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Opit antamaan ja käsittelemään palautetta ja sekä hoitamaan työpaikalla eteen tulevia tilanteita inhimillisellä ja asiantuntevalla otteella. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet ohjata tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. 

Esihenkilönä tai tiimivastaavana toimit suunnannäyttäjänä ja autat tiimiäsi onnistumaan omassa työssään. Esihenkilö tuo työpaikalle uusia toimintamalleja ja rakentaa luottamusta johdon ja työntekijöiden välille. Hän luo tiimiinsä toimivan vuoropuhelun. Hyvä esihenkilötyö parantaa työhyvinvointia ja sitä kautta tuottavuutta sekä organisaation toiminnan kannattavuutta.  

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii uusille esihenkilöille sekä vastikään operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille, tiimivastaaville ja asiantuntijoille. Se sopii myös kokeneille esihenkilöille, jotka haluavat kehittää johtamis- ja vuorovaikutustaitojaan. Jos olet jo kokenut esihenkilö, vaihtoehtonasi on myös Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Vi erbjuder den här examen även på svenska.

Laajuus
Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk. Siihen sisältyy koulutuspäiviä, ohjattua etäopiskelua sekä oppimista omalla työpaikallasi. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.
Koulutuspäivät
Yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuspäivät toteutetaan pääsääntöisesti etänä, mutta voit myös valita lähikoulutuspäiviä Espoossa, Kuopiossa tai Oulussa.