Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–13 kk

Lähijohtamisen taidot ovat keskeinen osa organisaation menestystä. Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa sinulle käytännön eväät toimivan ja hyvinvoivan työyhteisön rakentamiseen. Lähiesimiestyön ammattitutkinto on sinua varten, oletpa sitten esihenkilötyösi alkuvaiheessa tai konkari, joka haluaa kehittyä ihmisläheisessä johtamisessa.

Hinta €
800

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Lähiesimiestyön ammattitutkinnolla kehität johtamistaitojasi ja valmennat tiimisi huipputuloksiin!

Hyvä lähijohtaja toimii suunnannäyttäjänä, joka auttaa työntekijöitänsä onnistumaan omassa työssään. Esihenkilö tuo työpaikalle uusia toimintamalleja ja rakentaa luottamusta johdon ja työntekijöiden välille. Hän luo tiimiinsä toimivan vuoropuhelun. Hyvä johtaminen parantaa työhyvinvointia ja sitä kautta tuottavuutta ja yrityksen kannattavuutta.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa opit motivoimaan tiimiäsi ja saat omaan johtamistyöhösi tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Opit antamaan ja käsittelemään palautetta ja hoitamaan työpaikalla eteen tulevia tilanteita inhimillisellä ja asiantuntevalla otteella. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet johtaa tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii uusille esihenkilöille sekä vastikään operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille, tiiminvetäjille ja asiantuntijoille. Se sopii myös kokeneille esihenkilöille, jotka haluavat kehittää johtamis- ja vuorovaikutustaitojaan. Jos olet jo kokenut esihenkilö, vaihtoehtonasi on myös Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

 

Vi erbjuder den här examen även på svenska.