Etäkoulutus

Vastuullisuusjohtamisen asiantuntija

Etä-/lähiopiskelu
Koulutuksen kesto 4–5 kk

Käynnistä organisaatiosi vastuullisuustyö huippukouluttajien johdolla! Koulutuksessa opit, miten tehdään konkreettisia toimenpiteitä ja muutetaan vastuullisuus puheista käytännön toiminnaksi. Opit johtamaan vastuullisia valintoja ja tekemään kestäviä päätöksiä, jotka vahvistavat yrityksesi kilpailukykyä. Koulutuksen aikana luot yrityksellenne oman, strategialähtöisen vastuullisuustyön suunnitelman.

Alkaa


Hinta €
2 940 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Vastuullisuus kiinteäksi osaksi organisaation toimintaa

Vastuullisuusjohtamisen asiantuntija on ajankohtainen koulutusohjelma, jolla edistät organisaation ympäristövastuuta ja kestävää kehitystä ja tuet uusien toimintamallien kautta liiketoimintaa. Saat koulutuksesta osaamista, jonka avulla luot vastuullisuudesta kilpailukykyä.

Koulutuksen hyödyt sinulle ja organisaatiollesi:

  • kytket vastuullisuuden liiketoiminnan kehittämiseen 
  • tunnistat uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia
  • teet organisaation vastuullisuustyön suunnitelman tai kehität olemassa olevaa
  • organisoit ja toteutat suunnitelman mukaista vastuullisuustyötä  
  • otat käyttöösi menetelmiä, joiden avulla analysoit organisaatiosi vastuullisuuden ja kestävyyden tavoitteita ja tuloksia
  • kehität vastuullisempaa organisaatiokulttuuria
  • viestit vastuullisuustyöstänne eri sidosryhmille.

Koulutusasiantuntijan kanssa suunnittelette tavoitteitasi tukevan yksilöllisen oppimispolun. Syvennyt itsellesi oleellisimpiin teemoihin valitsemiesi kokonaisuuksien mukaisesti. Voit ottaa opiskelusuunnitelmaasi mukaan esimerkiksi tiedolla johtamista, viestintää tai ketterän kehittämisen työkaluja. 

Koulutus on suunniteltu organisaation asiantuntijoille ja esihenkilöille, joiden tehtävänä on kehittää vastuullista, kestävän kehityksen periaatteiden viitoittamaa toimintaa. Voit aloittaa opiskelun joustavasti itsellesi sopivana ajankohtana.

Laajuus
Koulutuksen kesto on noin 4-5 kk, kokonaiskesto räätälöidään yksilöllisesti. Koulutus sisältää 3-5 koulutuspäivää henkilökohtaisen suunnitelman mukaan sekä verkkokursseja, joihin liittyy itsenäistä verkko-opiskelua ja omaan työhön sovellettavia tehtäviä. Opiskeluun on hyvä varata aikaa muutamia tunteja viikossa.
Koulutuspäivät
28.5.2024