Merkonomitutkinto edistää omaa uraani

”Suosittelen ehdottomasti merkonomiopintoja, koska sain opiskella minua kiinnostavia aiheita, opinnot sujuivat jouhevasti ja opinnoilla edistän omaa uraani”, Ona Hakkarainen summaa.

Alun perin kollegan suosituksesta Rastor-instituutissa merkonomiopinnot aloittanut Ona Hakkarainen ei ole katunut päätöstään. ”Työn oheen painottuva opiskelu on loistava valinta kaikille, jotka ovat jo työelämässä. Opiskelu ei häiritse normaalia arkea, vaan se antaa enemmän”, R-kioskilla työskentelevä Ona kertoo. 

Merkonomi opiskelukokemuksia. Katso video!
Ona Hakkarainen kertoo videolla opiskelukokemuksistaan Rastor-instituutin merkonomikoulutuksessa.

Merkonomin aikuiskoulutuksessa opiskelu suunnitellaan omien tavoitteiden ja työtehtävien pohjalta 

Onan päivittäinen työ R-Kioskilla on myyntiä ja markkinointia, siksi aihe oli luonteva valinta merkonomiopintojen suuntautumiseksi. Lisäksi Ona perehtyi yrittäjyyteen. ”Yrittäjyys aiheena avasi todella paljon omia silmiäni. Koska olen yrittäjän palkkalistoilla, sain arvokasta tietoa yrittäjyyteen liittyen. Siitä, että osaan ajatella yrittäjämäisesti, on paljon etua kauppiaalleni”, Ona kertoo.

Siitä, että osaan ajatella yrittäjämäisesti, on paljon etua kauppiaalleni.

Tunnistettava muutos esimiestaidoissa 

Rastor-instituutin asiakaslupauksena on TUNNISTETTAVA MUUTOS. Se tarkoittaa, että koulutus saa aikaiseksi konkreettisia muutoksia opiskelijan työhön. Kasvanut osaaminen näkyy, ja tunnistettava muutos heijastuu koko ympäröivään työyhteisöön. 

”Oma tunnistettava muutokseni oli ehdottomasti esimiestaitojeni parantuminen”, Ona vastaa epäröimättä. Opiskelu osoitti, missä Onan esimiestaitojen ongelmakohdat olivat, jolloin ongelmiin pystyttiin vaikuttamaan jo opiskelun aikana.

Ona koki aiemmin erityisesti negatiivisemman palautteen antamisen kiusalliseksi. ”Ennenkin olen antanut positiivista palautetta, mutta negatiivisen palautteen antaminen on jäänyt omaa mieltäni painamaan. Nyt olen parempi siinä. Osaan antaa muille tilaa enemmän toteuttaa itseään kioskilla ja osaan jakaa työtehtäviä paremmin”, Ona iloitsee.


Tee oma tunnistettava muutoksesi ja opiskele merkonomiksi oman työn ohessa!

Tutustu koulutuksen sisältöön:

Merkonomi - liiketoiminnan perustutkinto


Jaa sivu