Markkinointikoulutukset Rastor-instituutissa

Saisiko olla lisää markkinointiosaamista ja ammatillista itsevarmuutta?  Mainiota, olet tullut oikeaan paikkaan! 

Rastor-instituutin markkinoinnin koulutuksissa isketään kiinni siihen kaikkein oleellisimpaan: oman työn kehittämiseen, uusiin tapoihin ja liiketoimintaosaamisen kehittämiseen. Kun haluat siirtyä tulipalojen sammuttelusta työn suunnitelmallisuuteen, olemme apunasi.   

Markkinoinnin koulutuksemme ovat alan asiantuntijoiden suunnittelemia ja kouluttajamme suoraan työelämän huipulta! Olitpa vasta alalle tulossa tai jo kokenut markkinointifakiiri, saat tehokkaat välineet ja ideat markkinoinnin tekemiseen. Lisäksi boostaat liiketoimintaosaamistasi ja verkostoidut oman alasi tekijöiden kanssa.

Markkinointikoulutukset Rastor-instituutissa
Osaaminen ja itseluottamus taskussa saat työsi tekemiseen tuoretta varmuutta ja säväyttäviä lisämausteita.

Mikä markkinoinnin koulutuksista on se paras itselle?

On ihan perusjuttu, että omaa osaamista pitää kehittää, jotta pysyy kilpailukykyisenä maailman menossa. Koulutuksia on tarjolla kymmeniä, eikä uppoutuminen jokaiseen opintosuunnitelmaan nyt vaan käy. Mistä sitä sitten tietää, mitä pitää opiskella ja mikä soveltuu parhaiten omaan tilanteeseen?

Lyhyt oppimäärä koulutuksen valintaan 

Miksi markkinoinnin opiskelu työn ohessa on fiksu veto?

Kun innostut opiskelusta ja motivaatiota puhisten päätät hakeutua mukaan, iskee arjen mörkö viimeistään seuraavana yönä. Tuijotat kattoon ja toteat, että eihän uuden oppimiselle ole aikaa, kun tässä on työ, perhe, kissa ja kaktus hoidettavana. Ei auta kuin unohtaa omat toiveet ja oma ura, päätät pettyneenä.

Markkinointikoulutukset Rastor-instituutissa, valitse koulutus.
Mutta arvaas mitä? Meillä on sinulle ratkaisu.

Voit linkittää markkinoinnin opiskelun suoraan työtehtäviisi. Opinnot suunnitellaan yhdessä työhösi ja tilanteeseesi soveltuviksi. Teet arjen työtä ja opiskelet siihen liittyviä asioita – todennäköisesti tekemiset olisivat kalenterissasi jo muutenkin, mutta nyt saat niihin lisää väriä ja suitsit aikasyöpöt. Tekisit kaikki asiat jo muutenkin, miksi et siis tekisi niitä paremmin?

Opit tehostamaan toimintaa sekä perustelemaan ja kertomaan asiantuntevammin työsi tuloksista. Näin oma liiketoimintaosaaminen ja vaikuttavuus syvenevät. Tämä todistaa osaamisesi, vaikka toki saat opintojen päätyttyä myös oikean todistuksen ja uuden rivin CV:hen!

Koulutuksemme hyödyttävät työtäsi, uraasi sekä työnantajaasi heti ja huomenna. 

Onko muka totta? 

Ehkä tässä kohtaa pohdit, onko joku sisällöntuottaja tai tekoäly taas kirjoittanut bulkkitekstin ilman mitään totuuspohjaa. Onkohan noilla esittää faktoja viestin tueksi, mietit epäilevänä. 

Kas näin: Opiskelijamme kiittävät markkinointikoulutuksiamme käytännönläheisyydestä, arvostavat saamiaan konkreettisista työkaluja ja kehuvat sisältöjen soveltuvuutta omaan työhön. Kouluttajat, nuo oman alansa terävät ammattilaiset, saavat erinomaisen positiivista palautetta. Ja näitä on tutkittu! 

Nyt on tarjolla kovaa settiä urallesi! Matkalla kanssamme kehityt ja näet selvemmin tulevaisuuteen. Huomaat, että sinulla on tykimmät valmiudet ottaa se vastaan ja muovata siitä oman näköisesi. 

Kysy meiltä lisää. Soita tai laita viestiä, autamme mielellämme!

Lue myös: